Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valami jó ötlet egy éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami jó ötlet egy éves évfordulóra? =)

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy most leszünk egy évesek a barátommal, de aznap is suli lesz. Hogyan tudnám emlékezetessé tenni ezt a napot, akár ott is??? Persze hétvégén lesz az igazi ünneplés, de mégis szeretném az "eredeti" napot felejthetetlenné tenni. Egy osztályba járunk. :) 19L
2010. márc. 15. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egy szexi fehérneműt vettem, nálunk is most lesz aktuális az egy év... Hát... hogy is mondjam! Nem olyan amit hétköznapokra is fel lehet húzni :) Én az évfordulónk napján csak a fülébe súgom, hogy számíthat a hétvégén valami meglepire, és szerintem tetszeni fog neki, ennyi... Innentől kezdve tudom hogy emlékezetes lesz, mert a maradék 3 napban azon fog kattogni az agya mi is lesz az... :) 19/L
2010. márc. 15. 19:01
 2/5 anonim válasza:
off...nálunk is aktuális...segíítseteeek.kapott már képekből naptárt,plüssállat,sütöttem neki,hobbijához is kapott dolgokat,főztem is.mi lehetne 1évre?
2010. márc. 16. 00:13
 3/5 anonim válasza:

Kapott egy márkás órát...

én meg egy vibrátort...

jah és mi is osztálytársak vagyunk :D

2010. márc. 17. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát talán ez hátha segít. Nekünk most volt az első évforduló. Én azt csináltam hogy kitakarítottam szépen a szobám majd felszereltem hangulat fényeket. ilyen félhomály volt. Szülőket elküldtem otthonról h aludjanak nővéremnél kivételesen és miénk volt az éjszaka. vettem sok gumit(pontosan 12darabot) és kiraktam szív alakúra. Csináltam vacsit, aztán amikor meglátta a dolgokat közöltem vele hogy amit az ágyon talál ma éjjel el kell lőnije.:P persze vettem új tangát magamnak melltartóval és a hasamra írtam a nevét és hogy szeretem örökre. intim területen kicsit meghagytam a szőrt és úgy borotváltam le h csupasz lett de maradt kb 0,5-1cm-s szőrből egy Z betű.(kezdőbetűje a nevének) szerintem felejthetetlen marad örökre. sokat dolgoztam de megérte :)
2010. márc. 17. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. márc. 19. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!