Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokkal gazdagabb vagyok mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal gazdagabb vagyok mint a vőlegényem, ez tényleg okozhat gondokat?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a szüleim elég gazdagok, de már én is dolgozom a saját szakmámban egyetem mellett, és nagyon jól keresek ( nem a szüleim vettek nekem vállalkozást vagy hasonlók, saját erőből csinálom ). Párom viszont mondhatni szegény családból való és ő maga is keveset keres. Én ezen sosem problémáztam, hiszen hamar kiderült a dolog és immáron 3 éve együtt vagyunk, az esküvőt tervezzük. Párom anyukája viszont múltkor olyat mondott, hogy megszakadt a szívem; szerinte a vőlegényemmel sokat fogunk veszekedni a pénzen, és végül szét fogunk menni miatta, mert ő férfiként nem fogja elviselni, hogy jobban keresek nála. Szerintetek van ebben igazság akkor is, ha én sose éreztettem vele/velük, hogy “ jobban megy “, még arra is odafigyelek, hogy ne járjak túl drága ruhákban? Mit tegyek?

2017. nov. 13. 20:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, okozhat! De erre nincs recept. Személyiségfüggő. Ha egyszer is célzást teszel rá, akkor fog, akkor megmérgezheti a kapcsolatot, akár végleg. Sokkal fontosabb, hogy amit csinál, azt szívvel-lélekkel tegye, legyen benne jó, fejlődjön benne, hogy a másik büszke lehessen rá. És ne a megkeresett pénzért, hanem az igyekezetért, az elhivatottságért, a hitéért! Ezt sosem szabad éreztetni és ha csak gondolatban is felmerűl, akkor már megette a fene. A pénz ugyanolyan mulandó, mint a szépség. Okosan, és nem lesz baj! 44F
2017. nov. 13. 21:20
 22/24 anonim ***** válasza:
A gazdagság és a szegénység relatív. Nem írsz semmi konkrétat igy nem tudjuk mennyire vagytok gazdagok vagy szegények.
2017. nov. 13. 21:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem okoz. A párom emberileg tökéletes, de egy betegség keresztülhúzta az életét.

Soha el nem hagynám, anyagilag mindent közösnek tekintek, pedig 4x-es a különbség. Semmit sem sajnálok tőle! Neki sem gond, ahol tud másban segít. Igaz mi 4x felett vagyunk, és soha nem a pénz motivált. Jó ha van pénz de ha nincs szerelem/boldogság, semmit sem ér a pénz. Mi igy gondoljuk.

2017. nov. 13. 21:38
 24/24 anonim ***** válasza:
50%
Csak ha naaagyon hiányos a kis buksitok.
2017. nov. 13. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!