Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokkal gazdagabb vagyok mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal gazdagabb vagyok mint a vőlegényem, ez tényleg okozhat gondokat?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a szüleim elég gazdagok, de már én is dolgozom a saját szakmámban egyetem mellett, és nagyon jól keresek ( nem a szüleim vettek nekem vállalkozást vagy hasonlók, saját erőből csinálom ). Párom viszont mondhatni szegény családból való és ő maga is keveset keres. Én ezen sosem problémáztam, hiszen hamar kiderült a dolog és immáron 3 éve együtt vagyunk, az esküvőt tervezzük. Párom anyukája viszont múltkor olyat mondott, hogy megszakadt a szívem; szerinte a vőlegényemmel sokat fogunk veszekedni a pénzen, és végül szét fogunk menni miatta, mert ő férfiként nem fogja elviselni, hogy jobban keresek nála. Szerintetek van ebben igazság akkor is, ha én sose éreztettem vele/velük, hogy “ jobban megy “, még arra is odafigyelek, hogy ne járjak túl drága ruhákban? Mit tegyek?

2017. nov. 13. 20:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Max a férfi büszkeség beköszönhet ESETLEG, hogy majd pl családalapításnál nem ő lesz a családfenntartó.

De egyébként meg ez rajtatok áll, hogy egyáltalán probléma-e.

Ennyi erővel fel tudnánk hozni még x dolgot, ami LEHET, hogy majd VALAMIKOR gondot fog okozni. És? Majd megoldjátok. - HA akarjátok. Gyanítom nem ez az egy kényes pont fog eljönni még életetekben, szóval felesleges ezen túrázni.

HA zavar az anyós vészmadárkodása, akkor mondjuk kérdezd meg az illetékest - jelen esetben barátodat, hogy Ő ténylegesen mit gondol erről. SÉ mondjuk beszéljetek róla. Talán akkor meg tudod, hogy ő hogy látja, egyáltalán fennakad-e ilyenen, vagy azt is letojja, milyen ruhában jársz..

N

2017. nov. 13. 20:19
 12/24 anonim ***** válasza:
Te nem szórod a pénzt ok! Most szerelmes vagy ok! De! Itt is olvastam olyan kérdésrket amikor a lány ráébredt mehetne világkörüli útra, mehetne luxus étterembe lehetne könnyebb élete, de a csóró párja visszahúzta. Volt egy nő az életemben mlm kis főnök. A videó megosztón van fent videója amiben a hawai útjával dicsekszik. Aztán ők wellness hétvégére jártak az anyukájával mert hát ha megteheti viszi az anyukáját...vett kpre egy 1millió körüli autót mert kell a hobbijához. Hobbija ált iskolai tánár...szarúl fizet de hát megteheti. És hogy a kis mlm hangyái motiváltak legyenek hát mindent ki is pakt a fbre az instára a twitterre... Minden este előadta ő lesz...a pénzt igaz szerelmet keres hát azért nem találta meg mai napig sem mert a luxus életétől nem volt ideje pasizni.
2017. nov. 13. 20:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már pasi szájábol olyat, hogy zavarná, ha a feleségének jobb állása lenne és többet keresne. Viszont nyilván ezt te tudod, hogy a barátod hogy áll a dologhoz, ha azt mondja nem zavarja, akkor állitsd le anyukát, ne okoskodjon.
2017. nov. 13. 20:22
 14/24 A kérdező kommentje:
Páromat nem zavarja, szóba került ez már köztünk, de az anyukájával sem szeretnék összeveszni :/
2017. nov. 13. 20:22
 15/24 A kérdező kommentje:
Egyébként családot nem tervezünk, egyikünk sem szeretne gyereket, nem vagyunk alkalmasak rá, elég rossz mindkettőnk természete, ezért az anyagiakkal ilyen tekintetben nem lesz gond :)
2017. nov. 13. 20:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Megint az anyós próbál bekavarni, golyót neki!

Ne hallgass rá, ha eddig nem volt probléma belőle, ez után miért lenne?

2017. nov. 13. 20:32
 17/24 anonim ***** válasza:
56%

"Sokkal gazdagabb vagyok" - "szüleim elég gazdagok"

Ennyi.

2017. nov. 13. 20:35
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már nincs az a fene nagy egyenjogúság, hogy a nő fizessen minden költséget felesben, akkor is ha a pasi jóval többet keres? Azt miért nem viseli sokak kis egója, hogy a nő keres jobban?
2017. nov. 13. 20:35
 19/24 anonim ***** válasza:
72%
Es az nem jutott eszedbe, hogy bevedd a parod a vallakozasba? Nyilvan nem valami fonok helyettes szerepbe. Kicsit tobbet fizetnel neki, mint amennyit jelenleg keres.
2017. nov. 13. 20:51
 20/24 A kérdező kommentje:
Állami cégnél van, ahonnan nem olyan egyszerű eljönni és nem is szeretne, mert ez a hivatása!
2017. nov. 13. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!