Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elkerülni, hogy az ember beleszeressen a "barátság extrákkal" kapcsolatába?
Önirányítás.
Van oka, amiért nem akarsz beleszeretni. Innentől kezdve csak gyakorlás kérdése.
Hát nekem erről rosszak a tapasztalataim nőként. Képzeld, én még akkor is beleszerettem az illetőbe, mikor én miattam nem indult rendes kapcsolatnak, én kértem, hogy csak távolabbi, laza legyen.:-(
még így sem tudok érzelmek nélkül testi kapcsolatot fenntartani. Komoly érzelmek nélkül.
Szóval, ha fordított a helyzet, hogy a pasi az, aki csak lazábbat akar, hát, az a baj, hogy ha vonzódunk valakihez, és még hozzánk is nyúl, kedves is, akkor nem nagyon lehet nem beleszeretni.
Tudom, hogy van ilyen nő, de talán ő ridegebb fajta.
Emberfüggő.. én simán tudok semleges maradni. jó néhány ismerősöm már "megégtek" ilyen kapcsolatban.
Mondjuk azt is hozzá kell tenni, ők már voltak boldog szerelmes kapcsolatban, én még sosem.. és ismerve magam.. :D nem tartom valószínűnek a lila köd leereszkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!