Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kompromisszumra jutni ha ő szeret bulizni én meg nem?
Figyelt kérdés
Sajnos nem szeretek éjszakába nyúlóan bulizni, nem jön be a hangos zene, sok pia. De a barátom ezt kedveli, haveri társasággal. Én megértem, nem lehetünk egyforma ízléssel. Nem szeretném megbántani, azzal, hogy környékükre sem nézek (semmi bajom a haverokkal, csak még a beszélgetésben is nehéz így részt vennem). Mértékkel iszom, nem is nagyon bírom az órákon át tartó alkoholizálást, de jön a szilveszter és nem tudom mit tegyek.2017. nov. 13. 12:50
11/11 anonim válasza:
Hazibuliba nem lesz olyan hangos zene,mert a szomszed szerencsere hivja a rendorseget elvileg.
Alkoholt en egyaltalan nem iszom meg szilveszterkor sem. Ezt te is megteheted! Vegyel egy activity tarsasjatekot es vidd magaddal! Vki tuti jatszik veled!
Szerintem tudsz egy kicsit alakitani igy a bulin.
De az is belefer,ha otthonmaradsz vagy a barataidnal leszel nelkule.
Mar nem kotelezo egy parkapcsolatban minden idot egyutt tolteni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!