Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt ez a párom részéről?
Mekkora féreg.
Ha ilyenekkel vagytok együtt, ne csodálkozzatok, szét szivatjátok magatokat sors által.
Ha én lennék a párod helyében, bizony eléggé elgondolkodnék, hogy vállalnék-e életközösséget egy olyan nővel, aki abszolúte impulzusvásárló, és ennyire nem tud bánni a pénzzel.
Az egy dolog hogy 5 csizma tényleg rengeteg, de ha telik rá, miért ne. Neked viszont nem telik rá. Akkor telne, ha lenne annyi biztonsàgi tartalékod mellette, amennyiből ki tudnád fizetni az előre nem látható kiadásokat, anèlkül, hogy tőle kérnèl.
Majd ha gyereked lesz, akkor is rácsapsz egy "jajjdecuki" cipőre, csizmàra, amire valójában nincs is szükséged (őszintén... van?), akkor a gyerek tuti abban a hónapban lesz beteg, vagy növi ki a ruháit, vagy mittudomén. Akkor majd miből fizeted? Álltok ott, hogy jajj nem tudom kifizetni amit kell mert ellőttem az összes pènzem az ixedik cipőre/ruhára?
Figyelj, totál megértem! Attól, mert épp van kis pénzed, nem kell elverni minden szarra, félre is lehet tenni.
Pláne nem olyanra, amire NINCS szükséged! Ne mondd már, hogy négy csizma nem elég!
Vásárlásmániás vagy, ami elég gáz, ha közben nyávogsz, hogy nincs pénzed. Lenne, ha értelmes dologra költenéd.
Nővérem hasonló, kért kajára hó végén, aztán mit látok? Hogy vadiúj cipőbe jön a találkára. Aztán mikor lebxtam, hogy ezt hogy gondolta, még ő volt megsértődve. Persze az volt az utolsó, hogy kapott tőlem pénzt.
Akkor éljen vajas kenyéren fizetésig, de ezt nem tűröm.
28n
Utolsó vagyok: momentán alkalmi munkáim vannak, így bizony a páromnak kell kisegítenie néha, de éppen EZÉRT nem veszem meg az álomcsizmámat. Tudom, hogy szar, mert a szívem szakad meg, ha belegondolok, hogy ott kell hagynom, de momentán nem tehetem meg.
A kedvesem pénzét pedig nem ilyen ba.romságra költöm, hanem veszek belőle kaját pl.
Majd ha már végre kapok normális melót, akkor! kiadok rá x összeget.
Egyébként marha jó, amit én kinéztem csizma, itt Svájcban nem kerül 20 rongyba, 30 frank összvissz.
Kedves Kérdező!
Jogos volt, és nem azért tartom annak, mert én is férfi vagyok, hanem mert egyszerűen felelőtlenségre vall.
Tiszteletben tartom a női nem vásárlás iránti szenvedélyét, de tudni kell, hol a határ. Te a leírtak alapján nem tudod.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!