Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt ez a párom részéről?
Együtt éltek és külön kasszán vagytok?
Miért nem csináljátok azt, hogy a közös kiadások közös kasszából mennek, a többit meg mindenki arra költi, amire akarja? Így a legkorrektebb, szerintem. És onnantól kezdve nem sok köze van hozzá, hogy mire költesz.
Azért mondjuk azt nehezen tudom elképzelni, hogy légből kapta volna, amit neked mondott, biztosan volt valami alapja. Egyébként meg öt csizma tényleg sok :D Na jó, csak vicceltem, én sportcipő-mániás vagyok, de szerencsére párom csak nevet ezen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Szerintem ezt is te irtad ki... csak itt azt mondod, hogy nem is volt csizmád !?
6-os, azt nem ez a kérdező írta ki, hanem én.
Imádom, amikor valakinek az az egyetlen szórakozása, hogy összefüggéseket keres random kérdések közt, mintha az lenne az egyedüli öröme, hogy most valakit lebuktatott, most megmondta, micsoda detektív, micsoda elme.
Csak úgy megsúgom, ha egy hosszabb szövegnél megnézed a tagolást, már abból is látható, a két szöveg nem ugyanazon személytől származik.
Illetve, jelenleg vess egy pillantást a szóhasználatra is azért, ha lehet.
Csak így a jövőre való tekintettel, hogy legközelebb már ügyesebben menjen a lebuktatás ;)
Mint cipőbolond, akinek már konkrétan nincs hova raknia az újabb és újabb szerzeményeit mondom neked, hogy valahol jogos. Attól még, mert aktuálisan van pénzed valamire, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy megengedheted magadnak. Ha lenullázod magad minden hónap végén, és úgy várod a fizetést, akkor hiába, hogy éppenhogy, de belefért az a húszezres csizma, igenis jogos az ő részéről a meglátás, miszerint felelőtlenül és meggondolatlanul bánsz a pénzzel- akárcsak egy gyerek tenné. Ha van megtakarításod, ha van biztonsági tartalékod- ami feltételezem nincs (mint ahogy sajnos az ország megdöbbentően nagy százalékának), hiszen volt már rá példa hogy tőle kellett kölcsön kérned-, akkor valóban nem lenne jogos ilyenekbe beleszólnia. De az az ember számára, aki veled tervezi leélni az életét, esetleg gazdasági közösséget vállalni veled (összeköltözés, esküvő, ehhez hasonló apróságok), annak egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a pénzhez való hozzáállásod, és igenis érthető hogy szeretne kicsit belelátni a költéseidbe meg a mögöttes gondolatokba.
Az viszont nem lep meg, hogy gyerekként kezel, mert a konfliktuskezelési módszered ("hiába vagyok besértődve tegnap óta és nem szólok hozzá, nem hajlandó bocsánatot kérni"- wtf) az konkrétan egy óvodás gyerek szintjén áll. Szóóóóóóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!