Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos volt ez a párom részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt ez a párom részéről?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy új csizmát, és mikor meglátta, nagyon mérges lett, és jól lebszott, merthogy a múlt hónapban is vettem egyet, és így is már volt négy, minek kellett megvennem az ötödiket is, főleg ennyiért.. (20 ezer) Én mondtam, hogy csak el tudom dönteni, hogy mire költöm a fizetésemet. És ő erre azt mondta, hogy ja, aztán meg majd hónap végén megint tőle kérek kölcsön, mert nincs kajára pénzem, és könyörgök, hogy ezt meg azt hadd ne kelljen nekem fizetnem… Pedig ez nem is igaz, nem szoktam minden hónapban kérni, de igen, volt már, hogy úgy alakult, hogy kellett kérnem tőle, de akkor pont nem csizma miatt, hanem egyéb dolgokat kellett befizetnem, és ő egyébként is jobban keres nálam. Szóval nem esett jól, hogy ezt mondta, hiába vagyok besértődve tegnap óta, és nem szólok hozzá, nem hajlandó bocsánatot kérni, mert szerinte akkor is igaza volt, és nem csúnyán mondta, csak figyelmeztetően… Tényleg jogos volt ez tőle vagy más is megsértődött volna?
2017. nov. 12. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem jogosnak mondanám, de legalább valaki megpróbálta kimosni a buta agyad, hogy beza, ha már hónapról hónapra élsz, gondolj legalább a hó végére. Vagy mondjuk talán, akár arra h legyen megtakarításod..? Vagy az már túl távoli dolog és misztikus?
2017. nov. 12. 20:50
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Együtt éltek és külön kasszán vagytok?

Miért nem csináljátok azt, hogy a közös kiadások közös kasszából mennek, a többit meg mindenki arra költi, amire akarja? Így a legkorrektebb, szerintem. És onnantól kezdve nem sok köze van hozzá, hogy mire költesz.

Azért mondjuk azt nehezen tudom elképzelni, hogy légből kapta volna, amit neked mondott, biztosan volt valami alapja. Egyébként meg öt csizma tényleg sok :D Na jó, csak vicceltem, én sportcipő-mániás vagyok, de szerencsére párom csak nevet ezen.

2017. nov. 12. 20:51
 3/17 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy érzem úgy kezel, mint egy gyereket és meg akarja mondani, mint és hogy csináljak.
2017. nov. 12. 20:52
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Valamilyen szinten érhető a kiakadása, pláne ha úgy látja, hogy nem tudsz bánni a pénzzel. Nem tudom együtt éltek-e, közös-e a kassza, meg hogy milyen hangszínnel mondta, szóval teljesen reális választ nem tudok adni, de az biztos, hogy lehet neki alapja. Az pedig, hogy ő jobban keres, még nem jogosít fel téged arra, hogy az ő fizetése legyen a menekülőkapu, hiszen nincs jogod eldönteni, hogy mire költse a fizetését. Vagyis nekem ez jön le az írásodból :D Lényeg a lényeg, igaza lehet, de ezt nektek kell megbeszélni.
2017. nov. 12. 20:53
 5/17 anonim ***** válasza:
38%
Ez pont az a szitu, amikor te is odamehetsz hozzá és kezdeményezhetsz mondjuk békéltető szexet. Ismerem ezt a problémát és hidd el nem egyszerű olyan emberrel élni, aki rendszeresen ilyen érvekkel magyarázza hova lett a fizetése:)
2017. nov. 12. 20:53
 6/17 anonim ***** válasza:
73%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Szerintem ezt is te irtad ki... csak itt azt mondod, hogy nem is volt csizmád !?

2017. nov. 12. 20:56
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
Egyrészt semmi köze hozzá, hogy mire költöd a pénzed, tehát nem jogos. Másrészt ha állandóan tőle kéregetsz, és ő elég sokat költ rád mert nincs pénzed, akkor baromi jogos a kiakadása. Azért lehetne itt aranyközéputat találni, mondjuk 20 ezer forintos helyett 15 ezer forintos csizmát venni és társai. Nincs beleszólása, hogy mire költöd a pénzed, de abba igen, hogy az övét költöd.
2017. nov. 12. 21:09
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Azert kezel gyerekkent mert lehet gyerekes vagy. Gondoltal mar erre? Egy erett no nem igy viselkedik.
2017. nov. 12. 21:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

6-os, azt nem ez a kérdező írta ki, hanem én.

Imádom, amikor valakinek az az egyetlen szórakozása, hogy összefüggéseket keres random kérdések közt, mintha az lenne az egyedüli öröme, hogy most valakit lebuktatott, most megmondta, micsoda detektív, micsoda elme.

Csak úgy megsúgom, ha egy hosszabb szövegnél megnézed a tagolást, már abból is látható, a két szöveg nem ugyanazon személytől származik.

Illetve, jelenleg vess egy pillantást a szóhasználatra is azért, ha lehet.

Csak így a jövőre való tekintettel, hogy legközelebb már ügyesebben menjen a lebuktatás ;)

2017. nov. 12. 21:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mint cipőbolond, akinek már konkrétan nincs hova raknia az újabb és újabb szerzeményeit mondom neked, hogy valahol jogos. Attól még, mert aktuálisan van pénzed valamire, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy megengedheted magadnak. Ha lenullázod magad minden hónap végén, és úgy várod a fizetést, akkor hiába, hogy éppenhogy, de belefért az a húszezres csizma, igenis jogos az ő részéről a meglátás, miszerint felelőtlenül és meggondolatlanul bánsz a pénzzel- akárcsak egy gyerek tenné. Ha van megtakarításod, ha van biztonsági tartalékod- ami feltételezem nincs (mint ahogy sajnos az ország megdöbbentően nagy százalékának), hiszen volt már rá példa hogy tőle kellett kölcsön kérned-, akkor valóban nem lenne jogos ilyenekbe beleszólnia. De az az ember számára, aki veled tervezi leélni az életét, esetleg gazdasági közösséget vállalni veled (összeköltözés, esküvő, ehhez hasonló apróságok), annak egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a pénzhez való hozzáállásod, és igenis érthető hogy szeretne kicsit belelátni a költéseidbe meg a mögöttes gondolatokba.

Az viszont nem lep meg, hogy gyerekként kezel, mert a konfliktuskezelési módszered ("hiába vagyok besértődve tegnap óta és nem szólok hozzá, nem hajlandó bocsánatot kérni"- wtf) az konkrétan egy óvodás gyerek szintjén áll. Szóóóóóóval...

2017. nov. 12. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!