Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom ki van akadva, mert nem megyek el vele időpontot kérni (NEM vizsgálatra) rendelő intézetbe. Jogos a hiszti részéről?
Szerintem menj el vele. Azt is megmondom, miért: ha problémái vannak az embernek, sokan úgy reagálnak, hogy próbálnak tudomást nem venni róla, húzzák halasztják, mindenféle ürügyet kitalálnak, csak hogy ne kelljen elmenniük orvoshoz, és bíznak abban, hogy majd magától elmúlik a probléma, nem akarnak szembesülni vele. Sokszor elmúlik, sokszor viszont már túl késő elmenni dokihoz.
Talán a pároddal is ez van, hogy fél elmenni és nehéz neki megtenni az első lépést. Hiszti? Igen! Fél? Igen! Szerintem kísérd el, hogy meglegyen az időpont, plusz hogy éreztesd vele, hogy támogatod. A pajzsmirigy problémát ha nem kezelik komoly problémákat okozhat! Azt viszont mindenképpen beszéld meg vele, hogy nem a fenyegetés miatt kíséred el, hanem mert azt szeretnéd, hogy meggyógyuljon!
20:38
Neked más bajod is van.
En elkisérném.
Értem én, és mondanám, hogy igazad van, de az a baj, hogy a dolog komplexebb. Kicsit sok már neked a társasága, azt írtad. Ez természetes, hogy egy kapcsolatban is kell a magánszféra, egyedüllét picit. De ezt ne olyankor akard, amikor szüksége van rád.
Amúgy telefonáljon időpontért.
Nem jogos, minek kell személyesen elmenni?
Te a férfi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!