Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti sem fogadnátok el ha a barátnőtök megszeretne védeni titeket?
Egy motoros belénk jött hátulról pont mikor parkoltunk. A kocsi hátuljànak a lámpàját betörte,más kárt nem fedeztünk fel. Viszont a barátom nagyon begurult amikor a motorosra rá mertünk szólni az meg bemutatott nekünk,beszólogatott. A srác is amúgy leparkolni készült. Úgy hogy utána veszekedésbe kezdtek. Na mondom én ebből szeretnék kimaradni még akkor is ha jelenetet ugyan nem csináltak akkor,halkan "kakaskodtak" egymással. Aztán a motoros hapek meglökte teljes erőböl a barátom melkasát mire én rögtön közéjük álltam és szóltam a fa***nak,hogy takarodjon innen. Ezek ketten meg a fejem felett a párom meg tiszta erőből rá szorított a karomra és odébb rántott maga mellé. Utána meg tovább veszekedtek és mikor elmentünk volna a srác a hátamra csapott és h***e pi***nak nevezett. A barátom meg neki ment. Nem verekedtek csak megrángatta a ruhájánal fogva és akkor ordibált rá. Na akkor lehet már felhívtuk magunkra a figyelmet. De én azonnal odébb mentem,nem szoktam ilyen helyzetekbe kerülni,nem szeretem az erőszakot,arra sem számítottam,hogy a barátom ilyen pipa lesz. Mondjuk az a gyerek egyszerűen BORZASZTÓ volt,szavak nincsenek rá mekkora tapló volt!!! Amit ebből kiakartam hozni,hogy most én lettem mindenért a hibás, órákig tartó fejmosást kaptam,mert megszerettem volna védeni a barátomat. Nem értem miért volt ezen kiakadva a párom. Persze...biztos egyedül is megvédte volna magàt..de csak bámultam volna,hogy meglökik??? Hogy egy idegen fa***alap nem növesztett gerincet amikor megszületett arról én tehetek? Komolyan mondom kb odáig fajult a párom és köztem ez a veszekedés,hogy félnapig csak akkor szólt hozzám ha muszáj volt. Mert nekem miért kellett beleszólnom az egészbe? És ha engem üt meg a pasas? Meg későn reagál? Ilyen kérdésekkel jött,a "mivan ha" nem érdekel(t)! Tudom,hogy nem az egóról van szó,meg lehet csak féltett,de miért kell azért bántania,mert kiálltam mellette? Hogy lehet valakit ilyenért bántani? Hú nagyon dühít ez! Már szent a béke,de azért bántó számomra,hogy neki igazából nem volt rám szüksége ott akkor csak hátráltattam.
Nektek erről mi a véleményetek? Ti sem fogadnátok el a barátnőtök segítségét? Mert nincs rá szükség?
A helyzet az, hogy TÉNYLEG csak hátráltattad.
Ilyen helyzetben hihetetlen zavaró, ha van előtted valami, ami hátráltat abban, hogy időben támadj, vagy úgy mozogj, ahogy akarj.
Ha bármi lett volna... Te ott gyenge pont voltál.
Ha a közelben vagy, akkor veszélyben vagy, és miattad nem lehet jól harcolni.
Mégis milyen segítséget nyújtottál valójában?
Erőben gondolom nem sokat. Észben se sokat legalábbis most úgy tűnik.
Ha addig valami eszközt szerzel, ami segítségére van a barátodnak... talán az jó segítség. De amúgy a közelben csak akadályozol. Ezt fel kell fognod és elfogadnod.
TÉGED KELLETT OTT MEGVÉDENI. Nem neked a barátodat.
# 15
Semmi gond, talán a válaszoktól fejlődik;)
Kedves Kérdező!
Én megkínáltam volna a motorost jóféle erdélyi pálesszal, hogy igyunk az ijedelemere, meg arra, hogy senkinek nem lett nagyobb baja, majd miután lehajtja, közlöm, hogy rendőrt hívok, és a helyszínelés után iszom meg a magamét. :D
A viccet félretéve: ha kakasviadal folyik, nem kellenek oda tyúkok (elnézést az allegóriáért, nem állatiasítom a nőket). A dolog technikai része miatt lásd a 21# választ, a másik oldal pedig az, hogy ha már elindult a szócsata a rivális hímmel, szökik fel a hormonok szintje, mi férfiak, ritkán tudunk kedvesen reagálni.
Ha ilyenkor segíteni akarsz, állj hátrébb, hogy legalább a te fejed tiszta maradjon, és azt tudd használni segítség gyanánt.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!