Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az általad ismert nők hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az általad ismert nők hány százalékáról tudnád elképzelni, hogy hajlandóak lennének bevenni még egy nőt édeshármashoz?

Figyelt kérdés
Ugyan ez a százalék az általad ismert férfiaknál mennyi?

2017. nov. 11. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Cicuka, te nem válaszoltál a kérdésre, én igen, te vetted magadra a "gyámoltalan lányok" kifejezést. Szóval, csak égeted magad, mivel még értelmezni sem tudsz egy mondatot. Szóval, pá!

2017. nov. 11. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:

10

Ebben nem érzel pici iróniát? :)

Ha nagyon jó a kapcsolat, és a párom a ehető legjobb, szexuálisan is a maximum nekem, akkor mégis mi a bánatért kéne nekem más férfi/nő??

Válaszolva is: nem tudom, hány százaléka. Én nem ismerek személyesen olyat, aki bevallotta volna, hogy erre vágyik. Eleve nincs bi hajlamom, sem pedig több parteres szex nem vonz.

Ergo ha másra, új partnerre vágynék, akkor sem 3-as vagy páros szex keretében lenne, hanem egész egyszerűen mással. Szerintem ez 3-as 4-es szex szimplán béna és nincs értelme, nem ad akkora élvezetet, mint az, hogy csak a másikra koncentrálsz és ő pedig csak rád minden mozdulatával. Az intimitás hiányáról már nem is beszélve. De aki azt gondolja, hogy ez jó, az csinálja, nekem nem jön be.

N

2017. nov. 11. 14:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én kérdésemre nem válaszoltál. A gyámoltalan férfiakról.
2017. nov. 11. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

12: egyáltalán nem érzek benne iróniát. Nincs olyan, hogy szexuálisan a maximum. Mindig lehet jobb. És nem a párod helyett kell! Ez éppenhogy egy közös élmény. A pároddal közös!

Egyébként még én sem vagyok oda a hármasért, a négyes már jobban tetszene. De teljesen megértettem a barátnőmet, hogy miért jön be neki. Az meg nekem jön be, ha a barátnőm élvezi.

2017. nov. 11. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy darabot ismerek, akiről konkrétan tudom. Ő a falu k.-ja.
2017. nov. 11. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!