Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól szexmentes egy házasság?
Havonta 1-szer vagy 2-szer vagyunk együtt. Ezt én gyakorlatilag szexmentes kapcsolatnak érzem, a feleségem viszont normálisnak.
Mi a normális?
40 év körül vagyunk, és van két kicsi gyerekünk. Ebben az élethelyzetben mi a normális?
Lesz még rosszabb is! Nálunk 4-7-10 havonta van szex.
Majd tartasz szeretőt te is.
50-es ffi
Próbálok válaszolni az elhangzott kérdésekre:
Kb 8 éve vagyunk együtt. Tudtopmmal még tetszünk egymásnak.
A nagyobbik gyerek óvodás, a kissebbik még nincs 2.
Mindkettő hajlamos felkelni éjjszaka, így nem soakt alszunk.
A fáradsággal lehetne is indokolni a libidó hiányát, de már évek óta tart. Nekem inkább pihenést, feltőltődést jelent a szex, a feleségemnek szerintem inkább fárasztó.
# Sajnálom,hogy pont a nők (egyes nők)ilyen passzívak....
De ha a párotokra gondolnátok akkor igen is kielégítenétek őt.
Tíz éve legalább,hogy 5-6 órát alszunk és a nap folyamán azért be lehet illeszteni egy kellemes szexet vagy legalább hétvégén.
Anno nekünk sem sokat voltak másoknál a gyerekek,sokszor az autóban szexeltünk...-meg a fürdőszobában stb...
Nem értem,miért kell kifogásokat keresni- a szex formában tart sokkal kevesebb betegség és jobb test.
Nálunk minden nap van szex, hétvégén pedig 2-3. Igaz minden nap elcsábítom a páromat, néha virággal, néha szexuális töltetű üzenetekkel, mikor hogy de a lényeg hogy napi szinten megdolgozom érte. Igaz hogy ő pedig hagyja magát.
Szóval úgy biztos hogy nem lenne ha este a TV előtt bevernék pár sört míg ő megcsinálja a házimunkát aztán hanyattdőlnék és várnám hogy benedvesedjen ettől.
50/F
#25 Nagyon sajnálom és ebben a korban tudom sok ilyen is van,csak nem értem.
Ott vagy a férjednek csinos,ápolt fitt nő....
Amiket írtál azt te elmondtad neki?
Ő milyen magyarázatot ad erre?
Tényleg mindent próbáltál?
Csak kellene valamit tenni,fiatal vagy
befásultan magányosan tölteni az éjszakákat.
Ha lelki oka van menjen orvoshoz,ha szervi pláne -vannak vitaminok,-akupunktúra-csontkovács (nem viccelek),masszázs stb. Sok sikert!
43/N
Szeretnék pár válaszadó felé visszakérdezni:
> Fél éve "fáj a fejem" igazából egyáltalán nem is hiányzik, 10év házasság 31N
Milyen viselkedést vár a partnerétől? Legyen hűséges? Vagy mindegy, csak Önt ne zaklassa a szexel?
> Hát nekem is egy nagy nulla a libidóm.
> Mostanában heti 1-2 összejön, de volt kevesebb is. 37N
A nulla libidó azt jelenti, hogy ami összejön az is a partnere kedvéjért van, de önmaga igazából nem kívánja?
> #Ti tudjátok....jó-e ,hogy nagymama korùak lesztek mire a gyermek egyetemre megy?
>
> Azért még aki karriert épít is illik 30-körül szülni (érdemes) -egy tíz éves meg már nem kicsi
> aludhat keresztszülőnél -nagymamánál,hogy legyen a párnak egymásra ideje.
Tudjuk, mi is félünk ettől, de nehezen jött össze az első baba.
És sajnos messze laknak a nagyszülők.
> Nálunk minden nap van szex, hétvégén pedig 2-3. Igaz minden nap elcsábítom a páromat, néha virággal,
> néha szexuális töltetű üzenetekkel, mikor hogy de a lényeg hogy napi szinten megdolgozom érte.
> Igaz hogy ő pedig hagyja magát.
> Szóval úgy biztos hogy nem lenne ha este a TV előtt bevernék pár sört míg ő megcsinálja a házimunkát aztán hanyattdőlnék és várnám hogy benedvesedjen ettől.
> 50/F
Rád felnézek :)
Ez mindig így ment? Pl gyerekek mellett belefért?
Én huszonéves vagyok, a férjem 30 fölött és havonta 1X vagyunk együtt, max 2X. Számomra ez szörnyű. Hiába beszéltem vele erről, nem változik semmi.
Egyetértek egy korábbi hozzászólással, hogy a párok igényeitől függ, nem a kortól. De magamból kiindulva kevés a havi 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!