Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikortól szexmentes egy házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól szexmentes egy házasság?

Figyelt kérdés

Havonta 1-szer vagy 2-szer vagyunk együtt. Ezt én gyakorlatilag szexmentes kapcsolatnak érzem, a feleségem viszont normálisnak.

Mi a normális?

40 év körül vagyunk, és van két kicsi gyerekünk. Ebben az élethelyzetben mi a normális?

2017. nov. 10. 17:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
42%

Lesz még rosszabb is! Nálunk 4-7-10 havonta van szex.

Majd tartasz szeretőt te is.

50-es ffi

2017. nov. 10. 20:35
 22/30 A kérdező kommentje:

Próbálok válaszolni az elhangzott kérdésekre:

Kb 8 éve vagyunk együtt. Tudtopmmal még tetszünk egymásnak.

A nagyobbik gyerek óvodás, a kissebbik még nincs 2.

Mindkettő hajlamos felkelni éjjszaka, így nem soakt alszunk.

A fáradsággal lehetne is indokolni a libidó hiányát, de már évek óta tart. Nekem inkább pihenést, feltőltődést jelent a szex, a feleségemnek szerintem inkább fárasztó.

2017. nov. 10. 21:06
 23/30 anonim ***** válasza:
35%

# Sajnálom,hogy pont a nők (egyes nők)ilyen passzívak....

De ha a párotokra gondolnátok akkor igen is kielégítenétek őt.

Tíz éve legalább,hogy 5-6 órát alszunk és a nap folyamán azért be lehet illeszteni egy kellemes szexet vagy legalább hétvégén.

Anno nekünk sem sokat voltak másoknál a gyerekek,sokszor az autóban szexeltünk...-meg a fürdőszobában stb...

Nem értem,miért kell kifogásokat keresni- a szex formában tart sokkal kevesebb betegség és jobb test.

2017. nov. 10. 21:18
 24/30 anonim ***** válasza:
57%

Nálunk minden nap van szex, hétvégén pedig 2-3. Igaz minden nap elcsábítom a páromat, néha virággal, néha szexuális töltetű üzenetekkel, mikor hogy de a lényeg hogy napi szinten megdolgozom érte. Igaz hogy ő pedig hagyja magát.

Szóval úgy biztos hogy nem lenne ha este a TV előtt bevernék pár sört míg ő megcsinálja a házimunkát aztán hanyattdőlnék és várnám hogy benedvesedjen ettől.

50/F

2017. nov. 11. 01:02
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nálunk már évek óta nincs szex és nem rajtam múlik, én vagyok a nő. Nem, nem csal meg a férjem, most hadd ne kelljen fejtegetni miért nem és mi miatt vagyok biztos benne, fogadjuk el, hogy ez van. Szóval nekem lenne rá igényem bőven, már mondtam neki, hogy lassan én leszek, aki ebből kilép. Rengeteget dolgozik, de potenciazavarokkal kezdődött, amivel nem hajlandó orvoshoz menni. Nem az a gond, hogy amúgy nem kívánna. Kettőnk közül én maradtam meg olyannak 2 gyerek után is (már a kisebb is 9), mint húsz éves koromban, a 170 centimhez 56 kiló vagyok és fitt, ápolt. Ő megmackósodott, és erősen kopaszodik is, ami engem egyáltalán nem zavar, őt annál jobban. Sosem piszkáltam, frusztráltam evvel, pláne eleinte, nem is tabutéma, de egyszerűen nem hajlandó változtatni, orvoshoz menni sem én meg már nem nyüstölöm vele. 40 éves vagyok és marhára nem akarok szexmentes házasságban élni, de szeretőt tartani sem fogok, nem tudom komolyan már, hogy mit kéne tennem, ha ő lépni sem hajlandó. Mindeközben meg tudom, hogy nem az a kategória vagyok, akit bottal sem piszkálnának meg a férfiak,de nyilván nem fogok leállni senkivel még szexre sem, amig férjnél vagyok. Szeretem, becsülöm, de úgymond parlagon vagyok, ő is eszi a kefét, meg tipródik, de nem változtat, közben meg látnivalóan retteg, hogy elhagyom. Eskü nem értem. Mindig mindent megbeszélünk,teljes a bizalom, evvel meg úgy csinál, mintha nem is probléma lenne. Az intimitás megvan, csók, ölelés, összebújós alvás, de nem lehet kezdeményezni sem nála, már nem is teszem, nem tudom mikor tudtam volna legalább egy erekciót produkálni nála. Nyilván ez az én önbizalmamat és önértékelésemet is a porig rombolja, miközben nem beszélek róla senkinek,a végén tényleg elhiszem, hogy velem van a gond, miközben lesütött szemmel minden közeledést, flörtöt (mert akad bőven) kategórikusan elutasítok. Nem volt ez folyamat, hogy ritkult, meg unalmassá vált, egyik pillanatról a másikra lett a tökéletesből semilyen, nem is tudom már komolyan mit akarok, de nagyon elkeserít és lássuk be az önkielégítés azért nem olyan buli ennyi idő után, mikor mellettem van egy férfi. Olyan szomorú, már 2-3 éve ez megy.
2017. nov. 11. 08:09
 26/30 anonim ***** válasza:

#25 Nagyon sajnálom és ebben a korban tudom sok ilyen is van,csak nem értem.

Ott vagy a férjednek csinos,ápolt fitt nő....

Amiket írtál azt te elmondtad neki?

Ő milyen magyarázatot ad erre?

Tényleg mindent próbáltál?

Csak kellene valamit tenni,fiatal vagy

befásultan magányosan tölteni az éjszakákat.

Ha lelki oka van menjen orvoshoz,ha szervi pláne -vannak vitaminok,-akupunktúra-csontkovács (nem viccelek),masszázs stb. Sok sikert!

43/N

2017. nov. 11. 11:13
 27/30 anonim ***** válasza:
Én már az 50-hez vagyok közel. Férjemmel minden hétvégén, de az nagyon kielégítő. Hét közben nem, mert fizikai munkát végez, azt mondja akkor fáradt hozzá. Nekem igazából a heti 2-szer lenne ideális de így is jó. Jobban ki vagyok éhezve. Amúgy szerintem ez egyéni. Vannak aktív idősebbek, mások meg egész fiatalon már leállnak.
2017. nov. 11. 15:01
 28/30 A kérdező kommentje:

Szeretnék pár válaszadó felé visszakérdezni:

> Fél éve "fáj a fejem" igazából egyáltalán nem is hiányzik, 10év házasság 31N

Milyen viselkedést vár a partnerétől? Legyen hűséges? Vagy mindegy, csak Önt ne zaklassa a szexel?

> Hát nekem is egy nagy nulla a libidóm.

> Mostanában heti 1-2 összejön, de volt kevesebb is. 37N

A nulla libidó azt jelenti, hogy ami összejön az is a partnere kedvéjért van, de önmaga igazából nem kívánja?

> #Ti tudjátok....jó-e ,hogy nagymama korùak lesztek mire a gyermek egyetemre megy?

>

> Azért még aki karriert épít is illik 30-körül szülni (érdemes) -egy tíz éves meg már nem kicsi

> aludhat keresztszülőnél -nagymamánál,hogy legyen a párnak egymásra ideje.

Tudjuk, mi is félünk ettől, de nehezen jött össze az első baba.

És sajnos messze laknak a nagyszülők.

> Nálunk minden nap van szex, hétvégén pedig 2-3. Igaz minden nap elcsábítom a páromat, néha virággal,

> néha szexuális töltetű üzenetekkel, mikor hogy de a lényeg hogy napi szinten megdolgozom érte.

> Igaz hogy ő pedig hagyja magát.

> Szóval úgy biztos hogy nem lenne ha este a TV előtt bevernék pár sört míg ő megcsinálja a házimunkát aztán hanyattdőlnék és várnám hogy benedvesedjen ettől.

> 50/F

Rád felnézek :)

Ez mindig így ment? Pl gyerekek mellett belefért?

2017. nov. 11. 21:17
 29/30 anonim ***** válasza:
25.-ös hölgy sztorija ismerős, csak nálunk már 6 éve megy Olyan havonta vagyunk együtt, én már nem is kezdeményezhetek, a nőiességem tropán. Pedig nekem is "jutna", de nem tudok élni a lehetőséggel, próbáltam már kétségbeesésemben, de én a páromnak akarnék tetszeni. Én is évekig lesütöttem a szemem, ma már nem teszem. Rengeteg bennem az elfolytott düh a párom iránt, kényszerevő lettem, most is jobban várom a popcornt mint bármi mást :D
2018. nov. 4. 20:13
 30/30 anonim válasza:

Én huszonéves vagyok, a férjem 30 fölött és havonta 1X vagyunk együtt, max 2X. Számomra ez szörnyű. Hiába beszéltem vele erről, nem változik semmi.

Egyetértek egy korábbi hozzászólással, hogy a párok igényeitől függ, nem a kortól. De magamból kiindulva kevés a havi 1

2018. dec. 17. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!