Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes házasság?
Figyelt kérdés
Fėrjemmel már 24 éve vagyunk együtt és több mint 2 éve semmi szex.Neki jó így, nekem viszont nem.Nem is a tényleges aktus az ami hiányzik, hanem az erotika,intimitås.Felajánlotta a nyitott házasságot de nem tudok élni vele mert tudom hogy fájna neki.a baj hogy én már nem akarok küzdeni a kapcsolatunk párkapcsolati részéért viszont a barátsåg sem működik mivel annál többet szeretne.mit lehet tenni?2017. jún. 25. 10:23
1/10 anonim válasza:
Ő ajánlotta fel, de fájna neki....nem neked fájna, ha kiderülne, hogy más nővel szívesen csinálja? Azt írod, neki jó szex nélkül, neked van ezzel problémád, majd azt írod, hogy a barátság nem működi, mert ő annál többet szeretne...de mit szeretne többet ha neki jó így szex nélkül?
2/10 anonim válasza:
Váljatok el minél előbb!
Bárcsak az én férjem mondaná ezt de ő nem akar le szakadni rólam.
3/10 anonim válasza:
Szexmentes házasság rokon értelmű szó: alkoholmentes sör.
Szexmentesen kb barátok vagytok...többet szeretne...mit szeretne többet ? Nem értem. Most le akar feküdni veled vagy nem ? @_@
30/f
4/10 anonim válasza:
Ő nem szerettéged!Sajnos ez a helyzet!Aki igazán szeret elsem engedne soha!Nem h mással szexelj!Mivel ő ajánlotta fel a nyitott kapcsolatot,azt akarta ,hogy nyugodttan félre mehessen,lelkiismeret furdalás nélkül.S mivel nem ér hozzád,tuti. Most is félremegy rendszeresen!Hagyd el a fenébe!Keress olyat aki megbecsül!Ne engedd ,h tönkre tegyen!Tönkre fogsz menni!Egy férfi sem ér annyit,h így megalázzon!!!Találsz te olyat aki megbecsül!S nőnek érezhesd magad melette!Legyél olyannal aki csak téged akar!
5/10 A kérdező kommentje:
A nyitott håzasság azt jelenti hogy én mehetek ha szeretnék de ő nem mert neki elég az ami velem lenne.évente néhány alkalom kb. Nyilván ezt egy szexuálpszichológussal együttműködve fel lehetne turbôzni de én már nem bīrom a böjtölést.
2017. jún. 25. 10:43
6/10 A kérdező kommentje:
A tragédia az hogy mindig működött közöttünk a kémia a fizikai és lelki vonzôdás,sejtszinten és valami még is van de nem beszél rôla.
2017. jún. 25. 10:47
7/10 anonim válasza:
Impotencia, amit előtted is szégyell?
8/10 anonim válasza:
A nyitott hazassag, az mindket oldalrol nyitott :D nem tudom hogyan is gondoltad ezt :D ha nem 70eves a ferjed akkor mar most is siman felrekur.. 2 evig nincs semmi.. Nokent szenvedsz nemhogy ferfikent :D van valakije
9/10 anonim válasza:
Elég gáz az, ha 24 év után nem lehet bármiről őszintén beszélni.
A szexet viszont ne hagyd ki az életedből, nagyon rossz a hatása, láttam párszor.
Én is valami potencia problémára gondolnék, próbáld megbeszélni vele, ha nem lehet, akkor meg keres valakit.
Lehet, hogy fáj majd neki, de hát tehetett volna ellene.
10/10 A kérdező kommentje:
Potencia problémák voltak,de lelki eredetűek.Ûgy mint mėretek meg állóképesség.Csakhogy ez nekem soha nem okozott gondot csak neki.
2017. jún. 25. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!