Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól szexmentes egy házasság?
Havonta 1-szer vagy 2-szer vagyunk együtt. Ezt én gyakorlatilag szexmentes kapcsolatnak érzem, a feleségem viszont normálisnak.
Mi a normális?
40 év körül vagyunk, és van két kicsi gyerekünk. Ebben az élethelyzetben mi a normális?
Szétcsalnak? Az meg mi?
Max mindenkivel megcsalnak, stbstb...
Egyedi, mi gondunk, hogy egyszerűen semennyire nem kívánom az intimitást, még ölelés szinten sem, és senkitől sem viselem el ha hozzámér(véletlenül a buszon pl és rosszul leszek).
Bocsi az offért, de kéretlen levélíróm élesszemű meglátására reagáltam, nem levelezek.
Amikortól nincs szex.
Normális a 2 elmétől függ.
Ne haragudj de ez inkàbb baràtsàg ami közöttetek van.
Vàltoztatni kellene,de ugye ezt mindkettőtöknek akarni kell.
#2 Ne írj már ilyen agyatlanságot!
Mi csökken? -a libidó -már akinek...
A negyven körüli nők a legvadabbak az ágyban,pontosan ilyenkor a legnyitottabbak és legbátrabbak mert már nem kell a pivi gyerek mellett meg a munkahelyi pozíción idegeskedni.
Naponta fontos az intimitás,a baj inkább az ötvenhez közelebb álló férfiaknál van,hogy nem bírják szusszal' ezt az iramot.....
N/43
Nem tudom,a munkahelyemen is a negyvenes nők szexelnek a legtöbbet.
Akinek xar a libidója szedjen hormonokat.!
Azt tudom elképzelni kérdező,hogy nincs jó tested.Vagy pont az asszony komplexusos valami....
#Ti tudjátok....jó-e ,hogy nagymama korùak lesztek mire a gyermek egyetemre megy?
Azért még aki karriert épít is illik 30-körül szülni (érdemes) -egy tíz éves meg már nem kicsi aludhat keresztszülőnél -nagymamánál,hogy legyen a párnak egymásra ideje.
Én 32 évesen szültem, ami szerintem teljesen normális és ideális. Most 38 vagyok, tehát a 40 körüli kategória. Bár még óvodás a gyerekünk, így is aludhat a nagyszülőknél, de ők 100 km-re laknak tőlünk. Amikor náluk van, azt ki is használjuk, de az közelít a semmihez.
Egyébként meg nem az a kérdés, hogy mikor ideális szülni, mert az adott, hogy a Kérdezőnél most van 2 kisgyerek. Nem tud visszamenni az időben és hamarabb gyereket vállalni. Bár nem hiszem, hogy egy fiatalabb pár jobban bírja, ha a kicsi gyerek miatt kevesebb idejük van egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!