Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikortól szexmentes egy házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól szexmentes egy házasság?

Figyelt kérdés

Havonta 1-szer vagy 2-szer vagyunk együtt. Ezt én gyakorlatilag szexmentes kapcsolatnak érzem, a feleségem viszont normálisnak.

Mi a normális?

40 év körül vagyunk, és van két kicsi gyerekünk. Ebben az élethelyzetben mi a normális?

2017. nov. 10. 17:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
A nászút után. A nők nagyon nyeregbe érzik magukat ilyenkor , azt mondjuk nem tudom miért, egy alfa ilyenkor is jár a többi nőhöz.
2017. nov. 10. 18:48
 12/30 anonim ***** válasza:

Szétcsalnak? Az meg mi?

Max mindenkivel megcsalnak, stbstb...

Egyedi, mi gondunk, hogy egyszerűen semennyire nem kívánom az intimitást, még ölelés szinten sem, és senkitől sem viselem el ha hozzámér(véletlenül a buszon pl és rosszul leszek).

Bocsi az offért, de kéretlen levélíróm élesszemű meglátására reagáltam, nem levelezek.

2017. nov. 10. 18:59
 13/30 anonim ***** válasza:

Amikortól nincs szex.

Normális a 2 elmétől függ.

2017. nov. 10. 19:34
 14/30 anonim ***** válasza:
23%

Ne haragudj de ez inkàbb baràtsàg ami közöttetek van.

Vàltoztatni kellene,de ugye ezt mindkettőtöknek akarni kell.

#2 Ne írj már ilyen agyatlanságot!

Mi csökken? -a libidó -már akinek...

A negyven körüli nők a legvadabbak az ágyban,pontosan ilyenkor a legnyitottabbak és legbátrabbak mert már nem kell a pivi gyerek mellett meg a munkahelyi pozíción idegeskedni.

Naponta fontos az intimitás,a baj inkább az ötvenhez közelebb álló férfiaknál van,hogy nem bírják szusszal' ezt az iramot.....

N/43

2017. nov. 10. 20:00
 15/30 anonim ***** válasza:
#pici
2017. nov. 10. 20:01
 16/30 anonim ***** válasza:
14-es, a legtöbb 40 körüli nőnek épp pici gyereke van. A Kérdezőnek is van két kicsi gyereke.
2017. nov. 10. 20:06
 17/30 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom,a munkahelyemen is a negyvenes nők szexelnek a legtöbbet.

Akinek xar a libidója szedjen hormonokat.!

Azt tudom elképzelni kérdező,hogy nincs jó tested.Vagy pont az asszony komplexusos valami....

2017. nov. 10. 20:10
 18/30 anonim ***** válasza:
17-es, ez érdekes munkahely lehet.
2017. nov. 10. 20:14
 19/30 anonim ***** válasza:
45%

#Ti tudjátok....jó-e ,hogy nagymama korùak lesztek mire a gyermek egyetemre megy?

Azért még aki karriert épít is illik 30-körül szülni (érdemes) -egy tíz éves meg már nem kicsi aludhat keresztszülőnél -nagymamánál,hogy legyen a párnak egymásra ideje.

2017. nov. 10. 20:18
 20/30 anonim ***** válasza:

Én 32 évesen szültem, ami szerintem teljesen normális és ideális. Most 38 vagyok, tehát a 40 körüli kategória. Bár még óvodás a gyerekünk, így is aludhat a nagyszülőknél, de ők 100 km-re laknak tőlünk. Amikor náluk van, azt ki is használjuk, de az közelít a semmihez.

Egyébként meg nem az a kérdés, hogy mikor ideális szülni, mert az adott, hogy a Kérdezőnél most van 2 kisgyerek. Nem tud visszamenni az időben és hamarabb gyereket vállalni. Bár nem hiszem, hogy egy fiatalabb pár jobban bírja, ha a kicsi gyerek miatt kevesebb idejük van egymásra.

2017. nov. 10. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!