Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalasnak számít, ha másra gondolok maszti közben, nem a páromra?
Elég régóta együtt vagyunk, szex ritkán van, emiatt elég gyakran masztizok, viszont szinte soha nem páromra gondolok közben.
Ti ezt megcsalásnak vennétek vagy veletek is előfordul ez?
Hát ezzel a kérdéssel az a baj, hogy a válaszolók egyike sem érintett az az ügyben, ugyanis nincs a párod helyében.
El mered mondani a párodnak ezt? Ha ez normális dolog, akkor te is tudod, hogy semmi baj nem lesz, még talán nevet is egyet. De ha nem...
Nos, így fogod megkapni a választ.
Na az itteni válaszolók véleménye alapján válaszolj, akik a saját maguk erkölcsi értékrendje szerint ítélnek. Hogy mi megcsalás és mi nem, azt nektek kell definiálni a pároddal.
Pontosabban:
"Ne az itteni válaszolók véleménye szerint ítélj..."
(Előző voltam)
Gondolni sokmindent lehet.
Számomra az a megcsalás, ha más férfival testi kontaktusba kerül. Csók, szex...
Talán a csókot elnézném, ha nem azért csinálta, mert érzelmek kötik máshoz, hanem, mert részeg volt. De onnantól kezdve, hogy orálozik vagy ledobja a bugyit másnak vége mindennek.
Én, megcsalásnak érezném, már csak azért is, mert fordított esetben, nagyon rosszul tudna esni.
Szerintem, az más dolog, ha az utcán meglátsz valakit és elámulsz, hogy hű de jó pasi/csaj.
Az, meg szerintem, megint más, ha egy idegenre elégíted ki magad. Szerintem, nem ugyanaz a kettő.
szerencsére nincs gondolatrendőrség.
de azért ne etesd minden nap ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!