Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

Számomra már az is megcsalás, ha valaki a kapcsolata alatt többként tekint egy harmadik félre mint barátra.

A csókról már nem is beszélve.

A sima ölelést viszont nem tekintem annak, nyilván annak is vannak határai viszont.

2017. szept. 21. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

A csók.

"Számomra már az is megcsalás, ha valaki a kapcsolata alatt többként tekint egy harmadik félre mint barátra."

Csak erről azt hazudik az ember, amit csak akar.

2017. szept. 21. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert a csókról nem képes hazudni a másik?
2017. szept. 21. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint elviekben ha más emberhez vonzódsz szexuálisan.

Ha gyakorlatiasak vagyunk a testi kontakt is ölelgetések-puszik.

De ezek a "bocsánatos bűn" kategóriába tartoznak -pesze komoly partnereknél ez nem való-nem szép dolog.

A petting már a megcsalás kategóriába tartozik az aktussal együtt.

Egy csók inkább árulás-becsapás mélyen megbánthatunk vele embereket.

Aki tudja magáról,hogy kicsapongó szerintem felesleges neki kapcsolat...

De a ló másik oldalára sem szabad esni,békjókkal meg -elektromos nyakörvvel stb:)

2017. szept. 21. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Számomra az hogy megtetszik neki egy másik nő, még belefért, mivel elárulta nekem, hogy büntudata volt emiatt, a lányt el is kerülte, nem.történt köztük semmi.

Minden más viszont igen. Flört, olyan tartalmú chatalés, csók stb...

2017. szept. 21. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy valakinek megtetszik ez vagy az, az egy dolog, mindenki tudja, hogy az emberek 100 számra tudnának mutogatni a tv-ben vagy az utcán emberekre, hogy jól néz ki tetszik neki. De ez normális!

Számomra az amelyik kézzel fogható...a csóknál kezdődik

az pedig ami nem ....az pedig az ha beleszeret valakibe és őt sokkal jobban megszereti mint engem és nem rám gondol már hanem rá, szívesebben lenne vele mint velem. DE!....erről nem tudunk senki nem tud erről.

Ergo ezt nem mondhatjuk megcsalásnak mert nem is tudunk róla ahogy azt hiszem a 2-es válaszoló is írta.

2017. szept. 21. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:

"Számomra már az is megcsalás, ha valaki a kapcsolata alatt többként tekint egy harmadik félre mint barátra.

A csókról már nem is beszélve. " Én is így vagyok vele, ugyan a szex vagy egyéb más erotikus dolgok amiket nem velem csinálna.

Számomra már a flörtölés is sok.

21L

2017. szept. 21. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez minden embernék más.

Én pl. csak érzelmeket nem tekintenék annak, mert arról nem az ember tehet, hogy megváltoznak az érzelmei. Arról már igen, hogy mit tesz velük.

Nálam a csóknál kezdődik, de vannak ennél "kisebb" dolgok is, amik már szakítóokok nálam (chatszex, társkeresőzés, egyértelműen incselkedős flörtölgetés, telefonszámcsere random emberkével flört eredményeképpen).

2017. szept. 22. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:

2:

A, egy csókot megláthat más is, készülhet róla bizonyíték.

B, a fejedbe pedig hogy mit gondolsz, senki nem lát bele.

2017. szept. 22. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!