Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Fogd már be a pofikád" ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Fogd már be a pofikád" ezen jogosan sértődtem be?

Figyelt kérdés
Párom mondta ezt, nagyon gúnyos ideges vigyorral mert állítólag "nem hagytam békén". Olvasott valamit amit roppant érdekesnek talált és teljesen belemélyedt. Én meg közbe meséltem volna neki egy sztorit nagy lelkesedéssel erre kitalálta, hogy várjak amíg elolvassa. Mondom oké, aztán mondtam, hogy de csak egy perc és elmondom. Ő erre semmit nem reagált ezért megkérdeztem mi olyan fontos amikor ez csak egy perc lenne és tök izgi és erre mondta ezt. Azóta is olvassa. Jogos, hogy ezen besértődtem picit? Elég rosszul esett még sosem mondott ilyet nekem, sosem volt még bunkó :(
2017. nov. 4. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos.

Akkor lenne jogos, ha a pasi azt csinálta volna, mint az én barátom. Beszélgetünk, aztán egyszer csak el kezdi bámulni a monitort és olvassa, ami ott van, vagy nem néz rám egyáltalán. Tehát az, hogy el kezdtünk beszélgetni, jóval előbb volt, mint az olvasás. Viszont nálatok fordítva volt, tehát rohadtul nem vetted figyelembe, hogy nem ér rá.

2017. nov. 5. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Valahol 4évesen megtanulta mind a két gyermekem, hogy ha anya azt mondja egy pillanat, akkor szépen megvárják, hogy rájuk tudjak figyelni teljesen... úgy fest ez nálad kimaradt.

És ha megkért, egy picit várj akkor nem nem jogos megsértődni.

2017. nov. 5. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nagyon idegesítően viselkedtél, engem is zavart volna, hogy képtelen vagy várni. Főleg úgy, hogy először szólt is, és láttad rajta, hogy nagyon érdekli. Azért nem hiszem, hogy ezt a mondatot alkalmaztam volna - de szerintem jobb ha belátod, hogy nem csak a te "sztorid" lehet a legfontosabb, és hogy nem neked van igazad ebben a helyzetben még ha a reakció egy kicsit bunkó is volt.
2017. nov. 5. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 Teljesen egyetértek!

Nincs valami nagy érzéked a beszélgetéshez, kérdezō:D Szerinted ha valamire elkezdett figyelni és belemélyűlni, akkor élvezni fogja a történetedet, amivel beleszakítottál az elfoglaltságába? Már boccs, de ha a párod meghallgatott is volna kényszerbōl, nem tudta volna annyira élvezni, miközben gondolatban máshol járt éppen.

Ezért ajánlott megvárni, hogy ki-ki befejezze a teendőjét, hogy utána sokkal nagyobb beleéléssel tudjon sztorikat hallgatni. Ez nem csak holmi illem, hanem biológiai kérdés is, nem tudja az agysejtjeivel minden figyelmét rád írányítani, ha elözőleg valami másban ragadt meg. Ha rád figyelne is, csak erőltetett sz#r beszélgetés lenne belőle, mire jó ez neked?:D

2017. nov. 5. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!