Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy maradjak?

Figyelt kérdés
2018-ban diplomázok és már találtam külföldön jól fizető állást de a párom nem akar velem jönni.
2017. nov. 4. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Es te a pasi vagy a csaj vagy? Melyik orszag a kulfold?
2017. nov. 4. 20:14
 12/16 A kérdező kommentje:
8-9: de beszéltünk, hogyne beszéltünk volna, de ki tudta ezt előre, hogy a cég ahol a gyakorlatomat töltöttem keres majd junior kollégát a nyugati anyacégéhez.
2017. nov. 4. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

Mennyi karrierista nő válaszolt. Tuti, hogy csak karrierista nők írtak eddig. Kapcsolatok jonnek mennek? Allast nem jon de kapcsolat igen?

Aztan majd stresszelsz kesobb baba kell vagy karrier, majd azt is igy valasztod meg? Munka karrier apat meg lehet talalni.

Szegyen a magyar mentalitas..... pffffffff

2017. nov. 4. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy percig sem gondolkoznék és a férjemet választanám. Akkor is így volt ez, amikor éppen csak összejöttünk, nem hogy 4 év után.
2017. nov. 4. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát, az már önmagában gáz, hogy ez 4 év együttjárás után felmerül kérdésként. Vannak itt a kapcsokatban egyéb problémák is.
2017. nov. 5. 13:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Éppenhogy összejöttünk, a párom kapott egy másik városban egy álomállást, 4-szer annyiért. Én röghöz voltam kötve a munkahelyemen. Kérdés sem volt, hogy otthagy, ma már a férjem.
2017. nov. 6. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!