Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért bunkózik velem a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért bunkózik velem a pasim?

Figyelt kérdés

Néha normális azt mondja hogy nagyon szeret utána meg olyan mintha nem is szeretne, nagyon bunkó tud lenni.

Minden pasi ilyen???

16/L

2010. máj. 30. 20:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Sajna ez nagyon úgytűnik mint egy kényszerkapcsolat, vagyis mivel belső személyiségzavraid vannak magaddal kapcsolatban(önértékelési problémák) lehet a testsúlyod miatt, úgy gondolod hogy ha elhagyod akkor soha többet nem lesz másik pasid és senki nem akarna veled kezdeni.És ezért viseled el minden hülyeségét meg bunkóságát.

Ez faxság, nem ő az egyetlen, vannak akik kifejezetten a teltebb lányokra buknak, és nem bunkó faxok, hanem tisztelik a lányokat. És akit szeret az ember azzal nem tesz ilyet. Úgyhogy kényszerből nem legyeél vele. Van még rohadt sok másik ember a világon. Lehet neki is jobb lesz a dolog, aztán majd rájön h változnia kell mikor már mindenki elfordul tőle, ennyi.

2010. máj. 30. 22:07
 22/29 A kérdező kommentje:
igaz hogy önértékelési problémám van de vannak pasik akiknek tetszek meg össze akarnak velem jönni és a pasimat nagyon szeretem de viszont volt már olyan hogy nemtudtam mi legyen nem éreztem azt amit régen de most megint nagyon szeretem de viszont az is lehet hogy azért nemtudok tőle elválni mert vele veszítettem el meg ő is velem
2010. máj. 30. 22:12
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Istenem,egyre jobban kiborulok. Akkor mégis mi van,ha vele veszítetted el?Nem hozzámentél feleségül,könyörgöm!Szép volt,jó volt,őrizd meg emléknek és élj végre egy méltó kapcsolatban!Azt sem lehet ezekután teljesen kizárni,hogy neki nincs másik csaja,hisz írtad,hogy msn-en is állandóan flörtöl és udvarol.Tényleg nem értelek,de már lassan sajnálni sem foglak,mert nem érdemled meg.Tegyél ellene,hogy jobb életed legyen,de ne úgy,hogy kipanaszkodod itt magad a való életben pedig semmin nem változtatsz!
2010. máj. 30. 22:21
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
basszus... oltsd le ezt az idióta majmot, aztán hagyd el a francba... ez nem állapot... O.O Ha az én pasim csinálna ilyeneket azt hiszem agyon is verném, akármennyire is szeretem. ne hagyd magad!
2010. máj. 30. 23:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy a pasink?:D
2010. máj. 31. 09:49
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Lehet megérdemled!
2010. máj. 31. 10:06
 27/29 A kérdező kommentje:

mért?a te pasid is ugyanilyen?

am nem hiszem hogy megérdemelném

2010. máj. 31. 12:45
 28/29 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, és ezek szerint nem sok tapasztalatod van!. Az élet sehogy sem habos torta kicsikém. Nem ismered te még annyira az embereket, ahogy a pasidat sem eléggé.

32F

2018. máj. 5. 19:12
 29/29 anonim ***** válasza:
48%

Ja bocsi előző voltam: Valaki azt írta: (Agyon is verném) aki ezt írta max már csak agy helyen tudná verni szerintem. Úgyhogy azt üzenném ennek a nagyon kemény válaszolónak, hogy ne erőlködjön, mert hátha a visszájára sülne el ez a dolog úgyhogy kár itt fenyegetőznie. Na azt szívesen megnézném, hogy agyon veri ha csak a csaj nem egy izompacsirta esetleg akkor lefújja egy paprika spray-vel. Na jó ha engem ütne, vagy próbálna megütni a csaj, azt hiszem visszaköszönne a kezem, ha azt jogtalannak érezném. Mi az, hogy ˇ(agyon is verném)ˇ? Vegyen már vissza magábol egy kicsikét, mert nem áll jól neki ez a szerep, sőt egyáltalán nem áll jól. A kérdezőnek meg azt üzenném, hogy előbb gyűjtsön tapasztalatot.

32F

2018. máj. 5. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!