Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért bunkózik velem a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért bunkózik velem a pasim?

Figyelt kérdés

Néha normális azt mondja hogy nagyon szeret utána meg olyan mintha nem is szeretne, nagyon bunkó tud lenni.

Minden pasi ilyen???

16/L

2010. máj. 30. 20:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj h csak magával foglalkozik és egyáltalán nem fél attol h elveszithet.. mert különben normálisan bánna Veled!
2010. máj. 30. 21:10
 12/29 A kérdező kommentje:
hát egyszer már elveszített de az miatta volt mert ő szakított
2010. máj. 30. 21:12
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon nyeregben érzi magát,ezért enged meg magának ilyen stílust.Úgy gondolja,ha szakítás van,az csak az ő részéről lehet,mert te feltétel nélkül szereted.Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem a srác nincs annyira oda érted.Kicsit talpraesettebbnek kellene lenned és igenis merj szólni,ha bunkó!!!Ha már az udvarlás időszakában "félsz" tőle,akkor mi lesz később?Erre nem lehet hosszútávon alapozni.Sürgősen tedd helyre a srácot,mert ez csak rosszabb lesz.Ne mutasd ki,hogy mennyire oda vagy érte,legyen egy kicsit bizonytalan ő is.Ha még egy kicsit is fontos vagy neki,akkor be fog pánikolni a gondolatára is,hogy elhagyod.Ha pedig le se sz@rja,hogy akár szakíthatsz is vele,akkor tényleg nem ér az egész kapcsolat semmit.
2010. máj. 30. 21:18
 14/29 A kérdező kommentje:
Hát már 1 év 2 hónapja vagyunk együtt és hát régebben elég sok veszekedés volt abból is hogy én szóltam neki amikor nekem nem tetszett vmi most egy darabig jó volt minden de most megint elkezdett bunkózni meg hát én dagi vok és hát néha ezzel baszogat hogy foggyak le meg állandóan a gép előtt ül mégha én ott vok akk is meghát tetszik neki egy csomó csaj msn-jén is egy csomó csaj van fennt egyszer volt hogy ráírt egy csaj amikor ott voltam és a csaj irt neki egy szivet és amikor nem volt ott megnéztem a címét és nővérem felvette és vmelyik nap kiderült hogy összeakart jönni azzal a csajjal meg a csaj is vele csak messze laknak egymástól és rájött arra is hogy nővérem felvette a csajt és nagyon mérges lett az volt a baja hogy kutakodtam utána de sztem ezt ő is megtenné ha fordítva lett volna.
2010. máj. 30. 21:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen el vagyok képedve!Komolyan kérdezem: Mi a fenének vagy még mindig vele?????

1.bunkó veled (egyszerűen hülyének tart)

2.egyszer már szakított veled

3.daginak gondol és beszólogat,hogy fogyj le

4.más lányokkal flörtöl és próbálkozik összejönni velük

Most komolyan!Ez szerinted nem elég megalázás???16 éves vagy,miért elégszel meg ennyivel?Ennél jóval többet kaphatnál!Nem erről szól a kiegyensúlyozott párkapcsolat,sőt,köszönő viszonyban sincs vele!

2010. máj. 30. 21:30
 16/29 anonim ***** válasza:
6%
Eddig nem úgy volt hogy erre buknak a csajok?
2010. máj. 30. 21:37
 17/29 A kérdező kommentje:
azért vagyok vele mert nagyon nagyon szeretem és vmikor ő is normális dehát van amikor ilyen
2010. máj. 30. 21:51
 18/29 A kérdező kommentje:
soha nem buktak erre a csajok-_-"
2010. máj. 30. 21:51
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Oké,akkor rövidre fogom a válaszom,mert hiába érvelek elhagyni nem fogod.

Szóval: Nem,nem minden pasi ilyen,főleg azok nem akik valóban SZERETIK a barátnőjüket.A tiéd egy kivételesen nagy barom és mivel tudja,hogy te erre vevő vagy,ezért megváltozni nem fog!

2010. máj. 30. 21:57
 20/29 A kérdező kommentje:

mondtam már neki hogy változzon de azt mondta hogy ő csaj miatt nem fog változni

de néha olyan mintha lenne neki még vkije de hát mindenki aki ismeri azt mondta hogy ő nem olyan de nekem mégis úgy tűnik

2010. máj. 30. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!