Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek sokan kilépni a rossz házasságukból?

Figyelt kérdés
A szüleim példája ők 29 éve házasok ,sokat veszekednek,már mindkettő megcsalta a másikat de mégis együttmaradtak. Apám mesélte nekem bizalmasan,hogy évekig szerelmes volt a szeretőjébe de valahogy mégsem volt képes otthagyni anyámat. Pedig ez az esküvőjük után pár évvel volt. Aztmondja,hogy befásult,lusta lett,képtelen volt változtatni,azóta szép lassan alkoholistává vált. Most 55 éves le van épülve,anyám is rákos 53 évesen. Lehet ha akkor elválnak,a mai napig boldog egészséges emberek.
2017. nov. 4. 10:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor,ha gyerekek is vannak az lenne a megoldás,ha a pasi költözne.Ö egy kisebb lakást vagy egy szobát is ki tud venni és aki a házban marad pedig részletekbe kifizetné a ház felét,vagy vmi ilyesmi megoldás lenne célszerű.Persze ha a gyerekek valami oknal fogva apjukkal maradnak akkor ő marad.Azert nehogy már a gyerekek költözzenek el az otthonukból,mert a szülők nem birják egymást.
2017. nov. 4. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:
66%
Az én szüleimnél ugyanaz a helyzet mint az elsőnél.
2017. nov. 4. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!