Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működnek a mai párkapcsolatok?
ma 21:39
Örülök neki :) Remélem még nagyon nagyon sokáig fog tartani :)
A ritka emberek közzé tartoztok.
Aki nem akarja működtetni a párkapcsolatát, annak nem fog működni a párkapcsolata. Ez ilyen egyszerű.
Az önmagától is tökéletes párkapcsolat a világ nyolcadik csodája. A többieknek viszont dolgozni kell, ha ilyet akarnak.
Foglalkozom párkapcsolatokkal, elemzésekkel.
Általánosságban én azt látom, hogy nem kommunikálnak egyértelműen (vagy egyáltalán sem). Nem közlik egymással, hogy mik a céljaik, vágyaik magukkal, a másikkal, a kapcsolatukkal-legyen az bármi. Nem beszélnek őszintén az érzéseikről. Nem közlik egymással, őket hogyan kell szeretni. Ugyanis mindenkinek más a szeretetnyelve.
Minden kapcsolatban adódik konfliktus - ez elkerülhetetlen. De ekkor a nem működő kapcsolatokban a felek (vagy egyik vagy mindkettő) a másiktól várják a változást. Játszmákat játszanak, és nem a megoldásra fókuszálnak, hanem az egójukat védik azzal, hogy a másik ellen fordulnak.
Tipikus példa, amellyel sajnos sokszor találkoztam: "ÉN azért lettem ilyen, mert TE évekkel ezelőtt azt csináltad és azóta is ilyen vagy. Nem voltam mindig ilyen. TE vagy az oka és TE nem változtatsz. Ha szeretnél, változnál, és akkor ÉN is jobban leszek..."
Kellő önismerettel a problémák könnyebben megoldhatók károsodás nélkül :).
tegnap 22:03
Ez a beleszeret egy másikba akivel még jobban érzi magát dolog is hülyeség mintsem,hogy megoldaná a dolgokat mondjuk magában.Mert ha azt nézzük mindig másba szeret bele mint akivel van az valami elől menekül és élete végéig egy csomó nőt vagy férfit lecserél de sosem él le senkivel sem egy életet,de így meg mi értelme van?Szerintem ez a mindig másba vagyok szerelmes mert épp ezzel vagy azzal érzem magam jól,meg a szex felhőtlen habzsolása egy betegség menekülés valami elől,mégpedig magunk elől.Amúgy szomorú de amit le írtál igaz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!