Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működnek a mai párkapcsolatok?
Egyetértek kérdező. Engem hidegen hagy, hogy az átlagember mit gondol. Fontos, hogy a hozzánk hasonlóakkal társuljunk, akikkel tanulhatunk egymástól és akik előtt merünk önmagunk lenni. Egyáltalán nem gáz férfiként, ha ki mered mutatni az érzelmeidet. Most nyilván nem a mindenen nyafogós, gyengelelkű, lelkibeteg férfiakról beszélek. Amelyik nő előtt nem lehetek önmagam, akkor nem egymást keressük. Tény, hogy sok a felszínes és ostoba ember manapság, ám senki nem tart fegyvert a fejünkhöz, hogy az ő társaságukat keressük.
Bizonyos emberek hamar feladják, nincs kedvük megkeresni azt, akire valójában vágynak. Ők megalkusznak és a végén nagyon boldogtalanok lesznek.
ma 20:02
Sajnos :(
ma 20:12
Sajnos,meg sokaknál a gyors élet a lényeg munka,szex,buli azt jól van egyszer élünk szöveg,sőt sokak csak a szexet kergetik.
Behind the Mask
Engem már röhögtek ki annak hallatán,hogy szeretem a romantikát sőt olyan nő is volt aki azt mondta kinek kell már az a szar csepegés.Pedig a romantika nem csepegés ha csak túl nem játsszák.
ma 20:24
Van ahol 7,6milliárdot írnak
udvarias lótetű
Hát így külső szemlélőként és is csak hülök a nőkön az biztos,fura már nekem ez az egész világ.Én férfi vagyok de nem akarom,hogy az ösztöneim irányítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!