Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl érzékenyen veszem a dolgot, vagy titeket is bántana, ha nem kisérne el a párotok halottak napján?
Tudom, elsőre kicsit hülyén hangzik... de nálunk eléggé berögzült hagyománnyá vált, hogy ma világitani megyünk.
Én elég fiatalon veszitettem el apukámat(5éve) és azóta még jobban ragaszkodom ehhez.
Párommal több,mint 3 éve vagyunk együtt... idáig sajnos mindig úgy alakult, hogy a munkája miatt nem tudott engem elkisérni és nem jött a temetőbe velünk.
Az idén még időben mondtam, hogy nagyon szeretném, ha most jönne velem, sokat jelentene.
Mivel olyan munkája van, hogy bármikor hivják, neki mennie kell(szállit dolgokat) és egy pár napja szabad, amit ő oszthat be, mikor szeretné kivenni.
Reméltem, hogy a mai nap ilyen lesz és mivel tudja mennyire fontos nekem ez, eljön velem. Persze nem vette szabadnapnak, és reggeltől dolgozik.
Eléggé bánt ez engem...szerintetek túlgondolom és csak az érzékenységem vezérel? 20L
Először is az, hogy "Kérnél szabadnapot, ha teheted?" az nem parancs, hanem kérés.
És érdekes, azt mondod, nem akarod utasításba adni, hogy mit csináljon, de elvárod tőle. Ha nem tesz úgy, akkor megsértődsz. "Én nem akarom megszabni mit csinálj!" utána meg "Nem tetted meg nekem azt, hogy ... pedig én időben jeleztem, hogy ...!" Na ez az ellentmondás, amit a férfiak nem értenek. Nem akarod megszabni, de utána bünteted, ha nem csinálja úgy... Akkor nem lenne egyszerűbb az elejétől egyértelműsíteni, hogy mit akarsz?
Azt írtad, a párod azt válaszolta "megyek, ha nem kell dolgozni". Itt elég egyértelműen jelezte, hogy nem vesz/vett ki szabadnapot, hiszen akkor nem lett volna értelme így fogalmaznia. Itt jelezhettél volna, hogy te jobb szeretnéd, ha biztosítaná, hogy ne kelljen dolgoznia, de nem tetted. Te itt rábólintottál a dologra, ezzel ő úgy vette, hogy neked így oké. Utána pedig "meglepődsz", hogy nem vett ki szabadnapot, és megsértődsz utólag.
Hadd kérdezzem már meg, akkor is rosszul éreznéd magad, ha bár a párod nem vett ki szabadnapot, de nem jön közbe munka, és elmegy veled? Nem, akkor gondolom minden szuper, ki sem írod a kérdést! Pedig amit a férfi tesz ugyanaz, nem vesz ki szabadnapot. Az egyetlen ami változott, hogy a főnöke behívta. Miért nem haragszol akkor inkább a főnökére?
Nem kell meglepődni, ha a férfiak logikátlannak tartják, amit a nők mondanak, mert legtöbbször az is. Nem kötekedésből írtam le, csak szeretném, ha rájönnél tényleg mennyire ellentmondásos az egész, hogy legközelebb ne fuss bele ilyenekbe.
Lehet nullára pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!