Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 éves srác VS 22 éves csaj....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves srác VS 22 éves csaj. Lehetséges? Lányok?

Figyelt kérdés
zavarna titeket?
2010. máj. 30. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te éretebb vagy a pasinál!
2010. jún. 1. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy a pasi mennyire komolytalan a 19 évével, a lány pedig mennyire komoly, mert ugye általában a fiúk későn érők. De ha jól kijöttök egymással akkor szerintem is simán belefér.
2010. jún. 1. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is simán. Az a lényeg, hogy jól megértsétek egymást. + Nekem is most egy 19 éves fiú tetszik. ;)

23L

2010. jún. 1. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:

12:17

Sajnos ez hülyeség. Sajnos így tanítják, de ez gyakorlatilag nem igaz. Elméletben a politikusok is magyarországért vannak.

A tizenéves lányok buliznak, tudatlanok, félnek, elfutnak a problémák elől, határozatlanok, elvesznek, valakinek mindig fognia kell a kezüket.

Most mondhatja valaki azt, hogy azért kell a férfi, hogy őket vezessék, de könyörgöm, ha 19 évesen undorodom azoktól a lányoktól (itt most a belsőre gondolok) akik heti 2-3szor rázzák a seggüket a hajógyárin, akkor miért én vagyok az éretlen a 19 évemmel? Vannak céljaim, határozottan teszek is értük, haladok. Egy 21-22 éves nő, aki még mindig csak a bulizásnak él, ne merészelje érettebbnek nevezni magát nálam. Ahhoz nagyon sok bőr kéne az arcra, és kongás a fejbe.

2010. jún. 1. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:

még annyit ennék hozzá, hogy utálok egy helyben toporogni. Mindig is utáltam, és ha haladni kell, akkor haladok. Eddig úgy vettem észre, hogy az összes tizenéves lány inkább toporog, minthogy előrelépjen valamit egy kapcsolatban, vagy kezdeményezne egy valamilyen irányba történő haladást.

..azért tévedés ne essék, a férfi nem azért van, hogy egy nőt terelgessen, pátyolgasson. Arra ott a gyerek. Ha egy 21-22 éves nő érettebbnek tartja magát nálam, akkor gondolom teljes mértékben egyértelmű, hogy minden problémát gyorsabban, precízebben, határozottabban, és minőségben is jobban old meg. Ha ez nem így van, akkor miről beszélünk?

2010. jún. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!