Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Kamuduma, he egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kamuduma, he egy csaj a szakítást arra fogja, hogy már nem szeret?

Figyelt kérdés
2 hó után?
2011. júl. 28. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamu. ez a legtisztább, őszintén megmondta mit érez! Sajnos nincs mit tenni
2011. júl. 28. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ez miért lenne kamu? ez a legőszintébb, amit mondhat...
2011. júl. 28. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kamu.

Velem többször is volt ilyen, hogy kiszerettem vkiből.

az egyikkel 3 hétig voltunk együtt..

. rendes srác volt, de nem tudtam elnézni a hibáit és idegesített, hogy folyton velem akart lenni

a másikkal 114 napig voltunk együtt ( meg azelőtt 1 fél évvel 8 hónapig)

. én szerettem, de túlságosan gyerekes voltam és nem hittem volna, hogy az első igazi nagy szerelem az igazi, nem tudom miért tettem, volt, hogy pasizni akartam ezt megmondtam neki és kb 2 hétig nem voltunk együtt. kb játszadoztam vele. és ezt már nagyon bánom

. másodjára amikor összejöttünk, kb ilyen születésnapi kívánság volt a srác. azt kívántam, bárcsak felbukkanna és hihetetlen volt, rá 2 napra rám is írt e-mailben, beszélgettünk, meséltük egymásnak, hogy mennyire hiányzott és pár nap múlva összejöttünk, de ő túl féltékeny volt, félt attól, hogy megint játszadozni fogok vele.. akármikor voltam vmi sráccal egyből féltékenykedett. volt oka, de idegesített, ezért hagytam el.

a harmadikkal 3 hónapig voltunk együtt

. a végére kb leszart, nem foglalkozott velem, megmondtam neki azt mondta változtat rajta, azt gondoltam megcsal, tagadta és kiszerettem belőle amiért nem foglalkozott velem. utánam egy ribanccal "jött össze"

2011. júl. 29. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg eddig sem szeretett. -.-"
2011. júl. 29. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
A Moulin Rouge-ban az volt.
2011. júl. 29. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!