Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kamuduma, he egy csaj a szakítást arra fogja, hogy már nem szeret?
Nem kamu.
Velem többször is volt ilyen, hogy kiszerettem vkiből.
az egyikkel 3 hétig voltunk együtt..
. rendes srác volt, de nem tudtam elnézni a hibáit és idegesített, hogy folyton velem akart lenni
a másikkal 114 napig voltunk együtt ( meg azelőtt 1 fél évvel 8 hónapig)
. én szerettem, de túlságosan gyerekes voltam és nem hittem volna, hogy az első igazi nagy szerelem az igazi, nem tudom miért tettem, volt, hogy pasizni akartam ezt megmondtam neki és kb 2 hétig nem voltunk együtt. kb játszadoztam vele. és ezt már nagyon bánom
. másodjára amikor összejöttünk, kb ilyen születésnapi kívánság volt a srác. azt kívántam, bárcsak felbukkanna és hihetetlen volt, rá 2 napra rám is írt e-mailben, beszélgettünk, meséltük egymásnak, hogy mennyire hiányzott és pár nap múlva összejöttünk, de ő túl féltékeny volt, félt attól, hogy megint játszadozni fogok vele.. akármikor voltam vmi sráccal egyből féltékenykedett. volt oka, de idegesített, ezért hagytam el.
a harmadikkal 3 hónapig voltunk együtt
. a végére kb leszart, nem foglalkozott velem, megmondtam neki azt mondta változtat rajta, azt gondoltam megcsal, tagadta és kiszerettem belőle amiért nem foglalkozott velem. utánam egy ribanccal "jött össze"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!