Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért menekülök a szerelem elől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekülök a szerelem elől?

Figyelt kérdés

Most egy konkrét esetből induljunk ki. Van egy fiú, akivel elég érdekes a kapcsolatom, már egyszer volt úgy, hogy összejövünk, de miattam nem lett belőle semmi, mert megfutamodtam!

Amikor ott a lehetőség, hogy lehetne valakim, félek belemenni, magam sem tudom miért. Inkább elmenekülök, de amellett meg szenvedek, hogy miért nem jött össze. De amint ott a lehetőség, nem is kéne és meggyőzöm magamat, hogy jobb nekem egyedül!

19 éves lány vagyok és még nem volt barátom!

Miért van ez velem??? Segítsetek légyszi!

2010. máj. 30. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
magamra ismerek 21éves fiú vagyok,én is ezeket élem át,nem is eröltetem a dolgot:(
2010. máj. 30. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Velem is így van...én egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki önmagamért szeretni tudna.
2010. máj. 30. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet túl reagálod a dolgot, félsz hogy elrontasz valamit..

Én azt mondom hogy ne úgy fogd fel a dolgot hogy akivel találkozol azzal majd egy életre vele fogsz élni, fogd fel úgy hogy egy barát, semmi több, és kiismered. Utána már nem fogsz tőle megrettenni, és lazább lesz az egész dolog mert ismered. ;)

2010. máj. 30. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt de én rájöttem hogy nem tudtam bele szeretni az adott illetőbe tehát nem jött be eléggé ahhoz hogy szeressem
2010. máj. 30. 18:48
 5/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. De már rájöttem hogy azért mert félek fel vállalni más emberek előtt, azt h van egy szerelmem. És most elhatároztam h a következő ilyen srácnál inkább félelemmel de összejövök vele, mert egy idő után már nem fogok félni és segíteni fog abban hogy rájöjjek h nincs okom arra h megfutamodjak.. ;) szerintem gondold át h mi miatt is félsz igazán miért is akarsz valójában mindig elmenekülni.. és ha rá jössz akkor próbáld meg másként felfogni a dolgot és akkor minden rendeben lesz. :)
2010. máj. 30. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Abban is van valami, amit az utolsó mondott. Hogy (elsősorban a családom előtt) nem merem felvállalni, hogy felnőttem és van egy barátom!

De nem ez az egyedüli ok.

Nem tudom mitől lehet ez velem, jó lenne rájönni!

2010. máj. 31. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!