Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja megenni a lecsót. Most emiatt ki lehet akadni egy párkapcsolatban!?
Te komolyan egy tányér lecsó miatt balhézol vele, kanál vagy villa vagy azt elnézed??
Hallod? Nehéz eset vagy?!
Orulj ha egyáltalán v ki összeköti az életet veled...::)) good luck ..
"Én úgy vettem észre, azért döntő jelentőségű a kapcsolat szempontjából, hogy a másik szereti-e a másik fél kedvenc éltelét."
meséld el kérlek, hogy ezt miből vetted észre.
Ismétlem: nem szeretem a húst, nem eszem meg, de ha a párom kér, SZERETETTEL készítem el neki, mert NEKI csinálom.
Egyébként tényleg segghülye vagy :D
Az a baj, hogy apróságokon is össze lehet veszni. Tudjátok, sok kicsi sokra megy...
Szóval ezt a témát én nem venném olyan félvállról.
Ennél nagyobb problémád látom nin az életbe. Nem értem minek kell erőltetni bármit is. Ha Te szereted a lecsót edd meg, de erőltesd már másra aki nem szereti.
Ne haragudj, van párkapcsolatom évek óta,de soha a büdős francba sem é sem a párom nem akadt ki ha valamit az egyikünk szeret a másikunk meg nem. Nem erőltettük. Nem izlik,nem eszi meg.
Ahhoz képest,hogy Te vagy a srác úgy hisztizel mint egy pics@.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!