Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarja megenni a lecsót....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja megenni a lecsót. Most emiatt ki lehet akadni egy párkapcsolatban!?

Figyelt kérdés
Együtt étkezni, de neki nem ízlik, most ez akkor hogy van?
2017. nov. 1. 13:43
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan egy tányér lecsó miatt balhézol vele, kanál vagy villa vagy azt elnézed??

Hallod? Nehéz eset vagy?!

Orulj ha egyáltalán v ki összeköti az életet veled...::)) good luck ..

2017. nov. 1. 23:16
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

"Én úgy vettem észre, azért döntő jelentőségű a kapcsolat szempontjából, hogy a másik szereti-e a másik fél kedvenc éltelét."

meséld el kérlek, hogy ezt miből vetted észre.

2017. nov. 1. 23:31
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Ismétlem: nem szeretem a húst, nem eszem meg, de ha a párom kér, SZERETETTEL készítem el neki, mert NEKI csinálom.

Egyébként tényleg segghülye vagy :D

2017. nov. 2. 16:48
 34/48 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy apróságokon is össze lehet veszni. Tudjátok, sok kicsi sokra megy...

Szóval ezt a témát én nem venném olyan félvállról.

2017. nov. 3. 17:56
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Most ugye ez egy vicc?! Ha nem... senkire nem kényszeríthetsz olyat, amit nem szeret. Ezért van mindnekinek szabad akarata.
2017. nov. 3. 18:10
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Ennél nagyobb problémád látom nin az életbe. Nem értem minek kell erőltetni bármit is. Ha Te szereted a lecsót edd meg, de erőltesd már másra aki nem szereti.

Ne haragudj, van párkapcsolatom évek óta,de soha a büdős francba sem é sem a párom nem akadt ki ha valamit az egyikünk szeret a másikunk meg nem. Nem erőltettük. Nem izlik,nem eszi meg.

Ahhoz képest,hogy Te vagy a srác úgy hisztizel mint egy pics@.

2017. nov. 3. 19:12
 37/48 anonim ***** válasza:
Nagyokat mosolyogtam a kèrdèsen;))főleg a kèrdező kommentjein. Könyörgöm szakìtsatok!!!! Szerelmes ember tolerálja a másik szokásait...èn pl a lecsótól hasmenèst kapok...
2017. nov. 3. 19:38
 38/48 A kérdező kommentje:
Nem kényszerről van szó, csak egy megállapításról.
2017. nov. 3. 19:46
 39/48 anonim ***** válasza:
h.lye vagy
2017. nov. 4. 08:05
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Hú basszus, ugyanebben a gondban vagyok. A párom megcsalt, meglopott, hazudozott, de a pohár csak akkor telt be igazán, mikor nem ette meg a lecsót :(
2017. nov. 4. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!