Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarja megenni a lecsót....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja megenni a lecsót. Most emiatt ki lehet akadni egy párkapcsolatban!?

Figyelt kérdés
Együtt étkezni, de neki nem ízlik, most ez akkor hogy van?
2017. nov. 1. 13:43
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarja megenni a lecsót??? Ez, a hét fő bűn egyike, azonnal szakítsál vele. Lehet, egy ufó a barátnőd:)))
2017. nov. 1. 13:52
 12/48 A kérdező kommentje:

Igaz. :-) Csak én próbálok kedves lenni, és ő nem viszonozza, nem kényszerítem, de akkor neki sem kellene engem arra, hogy egyem meg azt, amit ő főz, mert neki fontos. Ha én megkóstoltam azt a rossz kaját, akkor legalább ő is megkóstolhatná a lecsót, amúgy befűszerezem, meg minden, nem is érződik rajta az, hogy "olyan lecsós".

Lehet tényleg gyerekesnek tűnik elsőre, de higyjétek el, kicsit zavaró tud lenni.

13/48 anonim ***** válasza:
77%

Ritka nagy h..lye vagy. Minek jöttél az ilyen személlyel össze ha nem tartod tiszteletben a szokásait?

Minek változtatna rajta???

Pl. párom vega, én nem. Tiszteletben tartjuk egymás étkezéset.

14/48 A kérdező kommentje:
Én is vega vagyok.
2017. nov. 1. 13:54
 15/48 anonim ***** válasza:
95%
Azt hiszem ezek után kiteszem az utcára a 3 évesemet, mert ő sem szereti a lecsót.
2017. nov. 1. 13:58
 16/48 anonim ***** válasza:

Gondolom nem a rántott husit akarja rád erőltetni. Ha pedig azt csináljak, na, annak is oka van.

1. h..lye (két h..lye egyrakáson)

2. papucs vagy és látja, hogy milyen töketlen vagy, ezért simán uralkodik feletted

Egyáltalán szereti a lecsót?

2017. nov. 1. 14:01
 17/48 anonim ***** válasza:
90%

Ti nem vagytok százasok.

Parom aki a férfi nagyon finnyás!!Se főzelék,csirkehuson kivul semmi mas hus.Nehez főzni igy.De inkabb olyat fozok amit szeret mert en mindent megeszek.Neha meg fozok magamnak is,vagy csak magamnak o meg keres valami mas kajat.De nem eroltetjuk a masikra.Milyen már 🙂

2017. nov. 1. 14:02
 18/48 anonim ***** válasza:
76%
Egy értelmes kérdést nem vagy képes feltenni, most akkor ez hogy van?
2017. nov. 1. 14:02
 19/48 anonim ***** válasza:
Ezért jó, ha kb. hasonlóak az étkzési szokások. Én ezért nem jönnék össze pl. vegán emberrel, mert nem biztos, hogy át tudnánk hidalni az ő "semmi hús" világát az én minden második-harmadik nap húsétel (nem "pörkűtt" vagy zsírban tocsogó rövidkaraj) világommal.
2017. nov. 1. 14:03
 20/48 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is a lecsó a kedvenc ételem, és nekem is nagyon furcsa, hogy hogy lehet a lecsót nem szeretni :)

De a kérdés ettől függetlenül remélhetőleg csak kamu. Kamunak egyedi, ötletes, nem olyan tucat kamu :D

2017. nov. 1. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!