Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarja megenni a lecsót....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja megenni a lecsót. Most emiatt ki lehet akadni egy párkapcsolatban!?

Figyelt kérdés
Együtt étkezni, de neki nem ízlik, most ez akkor hogy van?
2017. nov. 1. 13:43
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
87%

Hát ne egye meg, bszod!

Mióta kötelező ugyanazt enni?

Ha neked lecsós napod van, akkor te főzöl magadnak lecsót, ő meg főz olyat, amit csak ő szeret.

Ennyi.

2017. nov. 1. 14:19
 22/48 anonim ***** válasza:
93%
Es csak a lecso a keresztmetszet? Ezen kivul van meg kismillio kaja... en pl. ruhellem a gombat, a baratom imadja, de soha nem kenyszerit, hogy keszitsek neki vagy ha valami gombas kajat eszik, hogy en is egyek belole. O meg nincs oda annyira a csirkemellert igy ritkabban keszitek azt.
2017. nov. 1. 14:35
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Akkor főzöl mást is - vagy ő.

Ne legyél már ennyire idióta!

Én nem szeretem a húst. Ha a kedvesem húst kér ebédre, okés, magamnak meg összerakok egy spenótot, pl.

De ő a gombát nem eszi, most akkor kezdjek el nyávogni, hogy mekkora paraszt? Nem, én gombapörköltet, ő mást kap a nokedlihez.

2017. nov. 1. 14:36
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

én is utálom a lecsót, a barátom meg szereti ...

én még a szagát sem bírom, amikor készül.. hányingerem van tőle, pedig egyszerű normális alapanyagokból készül mégsem bírom a közelemben...

Igazából tanácsot nem akartam adni, csak el akartam mondani mennyire utálom a lecsót.

2017. nov. 1. 14:38
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
annyira cukik vagyok,túlteng a romantika a kapcsolatotokban:)
2017. nov. 1. 14:59
 26/48 anonim ***** válasza:

annyira nem egyedi a kérdés. már máskor is voltak ilyenek, hogy azon akadt ki valaki, hogy a párja nem azt akarja enni amit ő. :D

én mindig azt eszem, amihez éppen kedvem van. a barátom is azt eszi, amihez éppen kedve van. ha nem ugyanahhoz van kedvünk, akkor külön elintézzük. nem lehet mást enni együtt? :D

2017. nov. 1. 15:04
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Olyan butus vagy. Ha nem ízlik neki az ebéd, akkor el kell tenni neki vacsorára. :D

Egyébként szakítóindok. A bizalom teljes hiánya és szerintem tuti megcsal és másnál eszi a lecsót.

2017. nov. 1. 15:05
 28/48 A kérdező kommentje:

Én úgy vettem észre, azért döntő jelentőségű a kapcsolat szempontjából, hogy a másik szereti-e a másik fél kedvenc éltelét.

Azért nem mindegy, hogy szeretettel készíti-e el, vagy sem.

2017. nov. 1. 15:09
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Te bolond vagy.
2017. nov. 1. 15:15
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fsz ez a kérdés ?!

Uristen:D

2017. nov. 1. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!