Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lépjek túl az exeimen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete Meggy kérdése:

Hogyan lépjek túl az exeimen?

Figyelt kérdés

Egyik után sem vágyom, sosem mennék vissza hozzájuk. Az a baj, hogy miattuk képtelen vagyok nyitni az új párom felé, aki szerelmes belém, mindent megtesz értem, a tenyerén hordoz. Szerette volna, ha ez kölcsönös, de én nem bírom ezt megadni neki, egyszerűen rettegek tőle, hogy átver. Hogy egyszer majd amikor már tényleg mindent odaadtam neki, közli, hogy nem is kellek neki, mekkora hülye vagyok, hogy hittem. Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de külföldön dolgozik, szóval személyesen csak 1 hónapot töltöttünk el.

Korainak érzem, hogy én is odategyem magam, de ő meg már igényli, és ezen nagyon csúnyán összevesztünk.

Mindenki rávilágított már, mi a baj: nem tudok túllépni a múlton, és azonnal pánikba esem, ha egy picit is hasonló dolog történik, emiatt nem tudom élvezni a jelent.

Mit csináljak? Hogyan dolgozzam fel? Hogyan higgyem el, hogy ő nem fog bántani?

2017. nov. 1. 09:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Megoldottam nélkületek, egyedül ;)

Nem bánom, hogy kiírtam, legalább rájöttem, hogy ilyen téren nem szabad vadidegenekre hallgatni. Rendbe hoztuk a kapcsolatunkat, és nagyon boldogok vagyunk.

Köszi a sok "kedves" szót, annyiban nagy segítség volt, hogy megtanultam önállóan megoldani a gondjaimat.

2017. nov. 15. 22:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Minden csoda 3 napig tart :D Az országokon átívelő kapcsolatok 100%-a tönkremegy a "helyi erő" miatt.
2017. nov. 21. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!