Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A párommal hétvégén vagyunk csak együtt. (Messze lakunk egymástól).Amikor itt van általában sokat játszik hol a telefonján hol a gépén,ami engem zavar.Mondtam neki hogy zavar és haza akart menni.Általában nem beszélgetünk sokat.Mindig magába zárkózik.Amikor kérdezem valamiről van hogy csak hallgat. Felteszem újra a kérdésem és akkor sem érkezik rá válasz..csak ül kukán.Sokszor olyan hideg hozzám,van hogy egész nap csak pár szót beszélünk.. Olyan rosszul érzem magam,mert én nagyon szeretem őt.Próbálok mindent megtenni hogy jó legyen minden,de mintha ez nem érdekelné,nem értékelné.Amikor jelzem hogy mi zavar akkor bedurcizik és kész innentől kezdve levegő vagyok.Bármit meg akarok beszélni akkor csak én beszélek ő meg csak hallgat mintha nem is lenne rá kiváncsi.Úgy érzem nem becsül meg,és összetöri a szívem.Sokszor meg olyan jól elvagyunk..nevetünk viccelődünk,de durva hangulat ingadozásai vannak.. Én tudom hogy az embernek vannak rossz napjai,de hogy neki ennyiszer..és olyan lehúzó tud lenni..mert nem is mondja el hogy mi a baja csak duzzog magába és így segíteni se tudok,olyan makacs..ez olyan szomorúvá tesz mert bármit megtennék érte..2017. okt. 31. 23:16
1/10 anonim válasza:
Szerintem gondolkodj el azon, hogy egy durcás kölyökkel akarsz együtt lenni vagy egy felnőtt férfivel.
2/10 anonim válasza:
És már korábban is ilyen volt? Mert akkor érthetetlen, hogy miért vele jöttél össze.
3/10 anonim válasza:
Nem bírom megérteni, hogy vannak ilyen nyomorék gyerekek barátnővel, nekem meg nem jön össze....
4/10 A kérdező kommentje:
Előtte nem ilyen volt.
2017. okt. 31. 23:31
6/10 anonim válasza:
Miért szereted a barátod? Számomra érthetetlen, hogy egy totálisan éretlen emberhez miért ragaszkodik valaki, akinek nyilvánvalóan többre van igénye párkapcsolati szempontból. A leírásod alapján ez nem szól semmiről (maximum szexről).
7/10 anonim válasza:
Nincs értelme annak a kapcsolatnak, ahol a felek nem tudnak beszélgetni, kommunikálni. Nem lehet olyan emberrel együtt lenni, aki állandóan hisztizik és alig foglalkozik veled.
8/10 anonim válasza:
Ezek szerint elemcsere kene a jatekbababa
9/10 anonim válasza:
ha te vele akarsz együtt lenni úgy kell neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!