Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem? Mikor kérdezzem meg hogy személyesen is találkozhatnánk-e?
Elkértem egy lány msn címét(neten).Nem gyakran szoktam msnen ismerkedni, de most miatta kivételt teszek :)
Na a kérdés az hogy hogyan kezdjem a beszélgetést?Meg hogyan keltsem fel az érdeklődését, mit tom mondjuk annyira hogy máskor ő is rám írjon?Egyáltalában milyen sűrűn írjak rá?És még annyi hogy mennyi idő után lehet rákérdezni hogy személyesen találkozhatnánk-e?
Minden alkalmommal beszélgess vele! Ez fontos. Éreztesd vele, hogy fontos neked. legyél vele nagyon kedves, meg érdeklődj minden iránt. Pl. ha a hajáról beszél akkor az is érdekeljen. Dícsérd meg olyankor, ha új képet tesz ki. Meg beszélgess vele, és ha van valami közös dolog, amiben egyetértetek jegyezd meg mindig, hogy "na ebben is hasonlítunk". Ezt szeretik a lányok. Szerintem ha így csinálod, biztos ő is rád fog írni. A léyneg, hogy érezze, hogy fontos neked.:) Aztán ha már érzed, hogy nagyon jó viszonyban vagytok hívd el fagyizni vagy sétálni vagy valahová. Biztos bennelesz ha már jóban lesztek nagyon!
hajrá
kérdezd meg,hogy milyen napja volt(nem mindenki szereti a szia mizu kezdetű beszélgetéseket)érdeklődj,hogy mit szeret, mi a programja nyáron és ha olyat ír,hogy unatkozik/egyedül lesz,akkor felajánlhatod,hogy elmehettek egyet sétálni,beszélgetni.
más nem jut eszembe,sok sikert
:) mi is így ismerkedtünk meg a barátommal. ő először a suliról érdeklődött: mit tanulok, hova megyek tovább, hasonlók, aztán mesélt arról, hogy ő mit tanul. ezzel teljesen jól el lehet kezdeni a beszélgetést. (mondjuk neki pont mázlija volt, mert kérdezte, hogy zavar-e és mondtam, hogy tanulnom kéne...). utána már menni fognak a dolgok, szépen lassan terelheted a témát, amerre csak akarod. tőlem a barátom már első beszélgetéskor megkérdezte, hogy mikor találkozunk, bár akkor még kicsit hárítottam, de mivel nem szeretek neten ismerkedni, ezért asszem 3 msnes beszélgetés után már találkoztunk is:) szóval ha úgy érzed, hogy jól elvagytok, akkor nyugodtan kérdezz rá bármikor (persze azért ne 5 perc után), viszont semmiképp se erőszakoskodj. ha azt mondja, hogy majd máskor, akkor várj türelemmel:) szerintem nyugodtan ráírhatsz, amikor mindketten fent vagytok (bár ez attól függ, mennyire vagytok függők...), ha egész nap ott lógtok mind a ketten, akkor mondjuk reggel érdeklődsz, hogy hogy aludt, meg hasonlók, aztán legközelebb szerintem csak este írj rá. legyél figyelmes, próbálj neki olyan dolgokról mesélni, amik érdekelhetik, és ne menj bele nagyon részletekbe, mert unatkozni fog:) kérdezz sokat, az emberek szeretnek magukról beszélni...de ne hülyeségeket:) és amikor válaszol, akkor ne bólogass, hanem kérdezz bele még jobban, ha tudsz.
sok sikert!:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!