Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással talalkozott, mit tegyek?
Haha... amikor a fécesz visszacsap!
Hát kérlek, azt most hagyjuk, hogy egy részeg csók messze nem egyenlő egy józan tinder-talival.
A lényeg, hogy egyiktek se veszi valami túlságosan komolyan ezt a kapcsolatot.
Üljetek le, azt' beszéljétek meg, hogy akkor most mi legyen: lazábbra veszitek a figurát, szorosabbra, vagy szétmentek?
"Szóval akkor én szerintetek nagyobb bűnt követtem el?"
Pont hogy nem.
#3 voltam.
Ha az elején fáj is, idővel be fogod látni, hogy jól döntöttél. Amúgy is, ez a távkapcsolatosdi nem egy túl jó dolog.
Amúgy pedig nincs miért szégyenkezned és nem is kéne annyira ostoroznod magad emiatt a csók miatt. Egyrészt azonnal elmondtad neki, szóval nyomasztott a lelkiismeret. Ez nagy bátorságra vall ám. Sokan nem így tesznek. Te nem csak szeretted őt, hanem becsülted is azt ami köztetek van és őszinte, egyenes ember vagy. Mély érzésű. Nincs ezen mit szégyellni. Olyannyira nincs, hogy bár nem voltunk ott, de engem több nő megpróbál kihalászni egy-egy ilyen szórakozóhelyen..és a számuk csak gyarapodik az illumináltságommal. Én is el szoktam ezt mondani "otthon". Csak az én esetemben annyi a váltás, hogy én nem csókolok vissza amit el is hisznek nekem, merthogy olyan vagyok.
A józan tinder tali teljesen megfontolt döntésre vall. Nem egy pillanat után találkoztak. Előtte beszélgetni kell, sőt még előtt kutatni is. Meg hát felrakni az appot. Ez sokkal trébb, mint az évekkel ezelőtt kósza kalandnak sem nevezhető puszika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!