Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ennek ellenére tényleg szerelmesek vagytok? Mert iylenkor nem úgy tűnik (lenn tovább)

Figyelt kérdés

régebbi kapcsolataimban(jelenleg nincs)

az volt, hogy mondjuk lett volna időnk 1ütt lenni

de hirtelen bejött neki valami, vagy mondjuk a hobbiával kapcsolatban

mittudom én pl: focizik és nagyon szeretei, de ugy náéz ki h elmarad az esti fpci, mert senki nem hivta, és utolsó pillanatban, mikor már megbeszéltük ,hogy 1ütt leszüónk szól h mégsem mert utcso pillban hivták játszani.

pedig igy is hjetente tudtunk csak találkozni.

Azthittem ez csak vele volt igy, de most több barátnőm is mondja h iylen apárja. Mi meg csajok sztem ugy működünk, hogy amint van 1 kis időnk örülünk hogy a kedvesünkel lehetünk és mi lemondannk még programokat is nemhogy oylat ami épp utolsó pillban jön be. Mert imádunk vele lenni. De ez a pasiknál nem figyltem emg és ilyenkor mindig az van bennem meg a barátnőimben ha annyira szeretne mint én őt akkor velem lenne, mert forditva igy tenném.

Vagy ezen kár filózni és igaázbol ugyanugy szerelmesek, csak másképp működnek mint mi? és nincs szükségük ennyire ránk mint nekünk rájuk??

vagy ha 1 pasi igy viselkedik, akkor nem is szeret már annyira?

2010. máj. 30. 00:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
vásárolni a pasimmal xD
2010. máj. 30. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Amúgy ezt énis megfigyeltem, ha jut 1-2 óra barátommal amit együtt tudnánk pluszba lenni és nem terveztük, ő akkor áll neki valamit csinálni,hogy abból a 2 órából max fél legyen,mert 1, olyan mint egy anyatetű, 2, eszébe jutott,hogy még nem ment el azzal beszélni erről-arról, nemfürdött, stb...

szóval ez itt is megtalálható probléma:D

2010. máj. 30. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
drága, hacsak a pasid nem biszex,nem fog veled vásárolni menni. Én alapból utálok vásárolni. Ma is 3 órámba tellett, hogy találjak egy normális rövidujjú inget, ami nem 15 ezerbe kerül. Ha még mellettem lenne egy csaj is ilyenkor, szerintem vörösödő fejjel jöttem volna ki
2010. máj. 30. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
ugyanez a helyzet csak nálam ez megis történt és vörösödő fejjel is jöttem ki
2010. máj. 30. 15:35
 15/15 A kérdező kommentje:
jajmár ez a vásárlás csak poén volt:)
2010. máj. 30. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!