Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy küzdjem le a féltékenység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le a féltékenységet? Egyáltalán van alapja?

Figyelt kérdés
Próbálom röviden összefoglalni: Én és a párom 6 éve vagyunk együtt. Én féltékeny típus vagyok, ha beszél más nőneművel, már az zavar. Tudom én is, hogy ez nem normális, de nem tudom, hogy kellene ellene fellépnem. A páromról annyit, hogy nem szereti, ha megszabják kivel beszélhet és kivel nem (érthető..). Vannak lány barátai ismerősei. Pár hónappal ezelőtt megismerkedett egy lánnyal egy rendezvényen és azóta is látom, hogy néha kommunikálnak. Már megkérdeztem, hogy tőle, hogy tetszik neki a lány vagy mi, a válasz persze az volt, hogy nem. Mégis nagyon irritál a dolog, és majdnem lesüllyedtem ma arra a szintre, hogy szinte beleolvastam az üzenetekbe. De nem tettem meg inkább kiírtam a kérdés, hátha más, kivülről szemlélők kicsit jobban átláják a helyzetet, mint én most. Köszönöm szépen. (Én L 27, Párom 29).

2017. okt. 24. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyám egész nap otthon volt velem mindig és törődött velünk. Mégis féltékeny típus vagyok.

2017. okt. 24. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszene, hogy megismer valakit, aztán beszél is vele. Minek?

Én se csinálok ilyet, mert nincs rá szükségem. Szóval gondolom a páromnak sincs. Nem tudom minek egyáltalán sidebitch? Itt vagyok én. Szóval nem, nem fogadnám el. Ha nem tetszik, akkor külön kell menni és keresni olyat, akinek ez oké. :D Én a helyedben nem küzdeném le ezt a féltékenységet. Szerintem ez nem az. Ebbe csak bele kell gondolni...

2017. okt. 24. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 - Nem most, kiskorodban, csecsemőkorodban. Amúgy meg nem törvényszerű, de alapvetően ide nyúlik vissza minden (ja és lehet apa is a személy)
2017. okt. 25. 08:22
 14/16 A kérdező kommentje:

Vicces, kb. 1 ev utan ide irni, de ha vki idetevedne feltekenyseg miatt, jo ha latja mi lett a vege.

A csajjal eleg aktivan flortolgettek, meg talalkara is elhivta, de a lany nem volt epp akkor a varosban. Persze azt mondta, csak az egojat akarta fenyezni. O hagyott el. Es milyen jo, mert boldog se vagyok de mar boldogtalan se egy hazug kapcsolatba. Itt a happy end:)

2018. nov. 5. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Miért hagyott el? Meg hogy derült ki ez végül? Örülök, h happy end lett és nem szenvedsz olyan mellett aki meg se érdemel...
2018. nov. 6. 22:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Ennyi év után érezte ő is, hogy mostmár valamerre kellene lépni, ő hátralépett. És elege lett a féltékenykedésemből, ami most így utólag valljuk be, nem is volt annyira alaptalan. :D
2018. nov. 7. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!