Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha frusztrál az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha frusztrál az anyagi függés?

Figyelt kérdés

A férjem a csalàdfenntartó, ameddig végzek a tanulmányaimmal. Ameddig ő tanult, 2 èvig meg fordítva volt, szóval nem lehúzásból vagyok vele. Nekem kamaszkènt nem volt lehetőségem tanulni, most tudtam csak elkezdeni, ezért nincs mèg végzettségem.

Dolgozom iskola mellett, de a férjem nem engedi, hogy bàrmit is fizessek (a rezsi-lakbér fix, mindig ugyanannyit fizetünk, így egyeztünk meg a tulajjal anno), egyedül az élelmiszerbe szoktam befizetni. Ill a sajat dolgaim természetesen magam veszem.

Külföldön élünk, heti egy nap diákmunkával annyit keresek, hogy havonta ruhára, cipőre költeni rengeteg lenne (400€), egyedül fenntartani magam belőle viszont nem tudnàm.

Nem attól félek, hogy elhagy, nem olyan, csak attól, hogy bàrmikor bármi történhet vele, ès egyedül maradok.

Màr arra is gondoltam, hagyom a fenébe az iskolàt (még 2,5 év), visszamegyek teljes munkaidőbe, de akkor soha nem leszek előbbre, a kasszàból kéne nyugdíjba menjek is.

Az, hogy hazamennék a csalàdomhoz, nem opció sajnos.

Emiatt soha egy fillért nem merek magamra költeni, mert olyan érzés, mintha annak akarnám mutatni magam, ami nem vagyok, normàlis anyagi hàtterű nőnek.

Tudom, házasság, közös vagyon, èn is erőn felül támogattam, amikor tanult, akkor meg azért nem költöttem magamra, mert kettőnk helyett tettem félre a megtakarítàst, illetve fizettem az ő dolgait is, mert nem tudott dolgozni, csak ösztöndíja volt.

Szóval, nem merek magamnak venni semmit, kezdve a reggeli kávétól egészen a télikabátig, amire viszont már tényleg szükségem lenne.

Jogos ez valahol?

2017. okt. 24. 08:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Mi ez a mártírkodás? Ő a férjed a társad, együtt éltek, nem alap hogy úgy segítetek egymásnak ahogyan tudtok?
2017. okt. 24. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Te más területen is hajlamos vagy mindent túl aggódni?

Vedd meg, amire szükséged van, a többit rakd félre.

Mindenképpen fejezd be a sulit, eszedbe ne jusson otthagyni.

Ha valami netán történne, akkor ráérsz azt akkor megoldani.

2017. okt. 24. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem normális, ugyanis eddig meg te tartottad el őt.

Tudod, ez felnőtt, öszetartozó embereknél így működik. Ha egyik fél megszorul ideig-óráig, akkor a másik kisegíti minden szájhúzogatás nélkül.

Esetünkben te most tanulsz, de tudod hányan örülnének neki, ha ilyen normális férjük lenne és nem olyan, mint az én exem volt, hogy a nyolchetes betegszabi alatt folyamatosan a fejemhez vágta, hogy élősködök rajta.

Bocs, hogy majdnem meghaltam...

De erről azért üljetek le beszélni, ha zavar, mert ő sem hülye, kettő, ha gyereketek lesz és te otthon leszel vele, mit csinálsz?

3-4 évig egy cipőben jársz, mert jaj, nehogy rosszat gondoljon rólad, hogy venni merészelsz egy új cipőt? Hagyjuk már!

Az is egy véglet, mikor a nő-férfi szórja a kedvese pénzét, de ez meg már a másik véglet.

2017. okt. 24. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha én megtudnám a kedvesemről, hogy fagyoskodik egész télen egy általa generált hülyeség miatt, nem tenné zsebre, amit kap.

Te NEM élősködsz a férjeden, hanem épp azért teszel, hogy jobb lehetőségeid legyenek.

2017. okt. 24. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!