Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemet otthon mindig csak "otthonkában" látom WC-t pucolva, Pesten meg cicababák rohangálnak és ez frusztrál. Valaki hasonló cipőben?
Feleségemmel 9 éve vagyunk együtt. Vidéki lány, azért is szerettem meg, egyszerű, őszinte. Sosem vonzottak a cicababák, mert tudom hogy csak a külsőségekkel vannak elfoglalva. De zavar hogy otthon a feleségem mindig régebbi, szakadtabb ruháiba van mert ugye főzz,moss,takarít, meg nem is festi ki magát.
Pesten meg ugye minden lány úgy jár mint ha szépségversenyre menne, kisminkelve, cicagatya, kirakott mell. Nem járunk bulizni, ritka az olyan alkalom amikor elegánsabban fel kell öltöznünk.
Egyébként gyönyörűnek tartom a feleségemet, csak semmit sem tesz azért hogy ezt kihangsúlyozza, nem is érdekli talán. Hiába kérem hogy fesse ki magát, meg fogja össze a haját mert úgy jobban tetszik, elfelejti, stb...
Valaki hasonló cipőben jár? Ötlet, tanács?
Most mondd, hát nem gyönyörű a házasság?
Amúgy miért nem beszélsz vele?
Én azt tapasztalom, h a nők szeretnek tetszeni.
Lehet jelezned kéne, hogy igencsak volna rá igényed.
Vidd el időnként szórakozni, olyan helyre, ahová ki kell öltözni! És olyankor dicsérd, hogy mennyire jól néz ki... Bókolj neki nagyon sokat, szinte hitetlenkedve, hogy eszméletlen, mennyire gyönyörű...
Simogasd a lelkét! ;)
WC-t mondjuk én sem estélyiben takarítok, kisminkelve, gondolom, te se szmokingban barkácsolgatsz....
Inkább kompromisszumra törekedj! Vegyél neki csini, testhez álló, de kényelmes melegítőket például...
Lepd meg egy szépségszalonban tölthető nappal!
:DD
Reménykedj, hogy ez ne azért legyen, mert leakar téged építeni.Általában a nők nagyon nagy többsége ekkor csinálja ezt, hogy a pasi ne közeledjen hozzá és nyugta legyen.
Köv.tanács:
Fogd meg az asszony kezét, és hozd fel Pestre, és vásárolj vele,ruhát, sminket. Fizesd be egy jó kozmetikushoz, fodrászhoz, frissitsd fel a ruhatárát:D
Alkalom adtán a wc puceválásba te is beszállhatsz(mondhatom felemelő élmény):D
És a kiruccanás utolsó napján vidd el egy szép kiállításra, egy szinházba stb.
Rá sem fogsz ismerni:D
Szóval így kezd:D
Átvállalhatnád tőle a WC pucolás hálátlan feladatát, és vehetnél neki szexis csipkés harisnyákat, meg harisnyatartós fűzőket. :-)
Megkérdehetem, hogy hány évesek vagytok?
"Szexi csipkés harisnyát, ne egy pasi vásároljon könyörgöm, mert olyan elfuserált izlésük van a férfiaknak, hogy még."
Biztos mindegyiknek? :-)))
Meg gondolom, ha a kérdező felesége nem annyira csini ruhákban jár otthon, akkor ilyesmit sem sűrűn vásárol magának.
szerintem kérdező a te értékrended csúszott el azzal,hogy látod azt a sok műribit a nagyfaluban.
azért szeresd amilyen. a többi csak látvány...
szerinted hány cicababa jó háziasszony??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!