Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyasszonyom miért nem kívánja a szexet velem?
Lassan 5 éve vagyunk együtt ebből 2.5 éve élünk együtt.
Olyan gondom van hogy mostanában szinte alig van testi kapcsolat közöttünk. Beszéltünk erről hogy mégis miért. Az okok ezek voltak 3 műszakba dolgozik fáradt, nincs az a meghitt hangulat nálunk sajnos anyossal lakunk egyenlőre illetve hogy mostanában hogy én gyorsan leakarom tudni hogy üres legyen a zacsi. Ezen ugye változtattam és tényleg odafigyelek rá hogy kellő képpen felizgassam, de még így is visszautasít.
Tudnátok ötletet tippet adni? 28F
Hát, ha hétvégén sem bír teljesíteni, akkor megfontolandó a kapcsolat lezárása, mert valószínűleg nem is akar.
Te meg - gondolom - nem akarod cölibátusban (egy-két, gyereknemzési alkalmat kivéve) leélni az életedet. Szóval ha ennyire képtelen a kedvedre tenni, akkor ebből nem lesz házasság (vagy épp rossz házasság lesz), SzVSz.
Ugyan a jó szex nem tart össze egy házasságot, de a hiánya garantáltan tönkreteszi azt.
Valószínűleg olyan sokszor akartad hyorsan letudni, hogy az utóbbi időben neki egyáltalán nem volt jó a szex. Így meg, ráadásul ennyi munka mellett... Minek legyen kedve a szexhez, ha az csak a te kielégülésedről szól?
Mikor vettél neki utoljára virágot? Vagy vártad haza vacsorával? Vittél neki a tvhez egy finom rágcsát és ölelted át? Vagy maszíroztad meg?
Elég önzőnek tűnsz a leírásból, pedig a menyasszonyodról van szó. Szerintem sokkal figyelmesebbnek kéne lenned más apróságokban is, akkor majd megjön a kedve a szexhez is.
Pár sorba válaszolok nektek.
Mivel ő 3 műszakba dolgozik igen is a kedvébe járok. Kimegyek érte kocsival ha végez vagy kiviszem melóba.
Nem erőltetem vele a szexet főleg nem hétköznap amikor tudom hogy fáradt illetve én is az vagyok.
Házi munkába bőven segítek neki főleg amikor éjszakás.
A szex nálunk mindig is jó volt odafigyeltünk a másikra hogy mind2nknek jó legyen. Soha nem akartam es soha nem zavartam le hogy csak ürítés legyen.
Sokat teszek a kapcsolatért hogy minden flottul menjen és ne legyenek balhék. Mindent megbeszélünk ha jó ha rossz.
A wellness hétvége jó ötlet, illetve most hétvégén is csak kettesbe leszünk a lakásba.
Esetleg tudnátok pár praktikát hasznos tanácsot mondani nekem hogyan tudnám egy kicsit a tüzet visszahozni a kapcsolatunkba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!