Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha a nő párom nem kívánja a szexet a kora (54) végett én meg nagyon is (57)?
A beszelgetes sokat segit, de ebben a korban jon be a libido valtozas a noknel, szoval ez a legtobb nonek kritikus idoszak ami majd elmulik idovel:-)
Kerdezd meg, h mi az oka annak h nem kivanja a szexet, fejtse ki bovebben, mivel tudnad jobba tenni es most allatira remelem, h nem te vagy az apukam aki veled egykoru, es az anyukam a novel egykoru.:-))))
De nyilvan nem, vegulis apu sosem hasznalna ezt az oldalt:-))
Nem a szexet nem kívánja, hanem a veled való szexet nem kívánja, óriási differencia.
Ha bárki is tudná mi a válasz, milliárdos lehetne, de még soha sehol nem született mindkét félnek kedvező megoldás a párkapcsolati szex problematikáját illetően.
Szerintem próbálj meg romantikusabb lenni, és ne annyira a szexszel indítani. Ölelgetni, puszilgatni, hogy ő is elkezdjen valamit érezni. Mert lehet, hogy az változott meg, hogy több idő kell neki, hogy hangulatba kerüljön. A nők meg amúgy is szeretnek romantikázni. Utána meg orális szexeljetek, de külcsönösen. :) Szerintem ilyen bevezető után kívánni fogja.
(Amúgy ezt a végett szót senki nem tudja a normális értelmében használni. Itt azt kellele írni, hogy "kora miatt".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!