Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják hogy legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy legyek kicsit alázatosabb a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Ma családi ebéd,kérdezték tőlünk hogy mikor veszem feleségül és ő mondta hogy reméli hamarosan,én erre azt válaszoltam hogy melyik ujjadból szoptad ki,persze viccesen mondtam,bár ő nem vette a poént.Alapvetően sose voltam alázatos,szeretem a barátnőm,de azt nem akarom hogy ő parancsolgasson nekem.
2017. okt. 23. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd annyit mondott, hogy reméli, hamarosan feleségül kéred. Ebben hol a parancsolgatás? A többit leírták előttem.
2017. okt. 23. 20:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fiam, neked se való barátnő.
2017. okt. 23. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:

A kifejezés, amit a viselkedésedre keresel az a "bunkó paraszt", már ne is haragudj.

Az okés, hogy nem akarod, hogy irányítson, de attól feltétlenül muszáj tirpáknak is lenned vele?

2017. okt. 24. 14:19
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Két éves téma, de ("Ha lenne egy fiam és ekkora tiszteletlen féreg lenne akkor olyan büdös nagy pofont kapna, hogy eszébe nem jutna többet így beszélni..."). Bravo! akkor már a saját gyerekeddel is így bántál volna nem csak azzal a bizonyos majommal. A majommal még hagyjám, de a saját gyerekeddel?!. A tiszteletet azt nem így kell kiharcolni.

Kérdező:! Te meg bizonyára anno a saját legjobb belátásod szerint döntöttél gondolom, s nem itt erkölcsi nagyokosokra hallgattál. Valaki meg azt írta, hogy fel is út le is út én nem hagynám hogy ultimátumot adjon előbb dobnám elvégre még most is azt mondom, hogy miért is ne lehetne férfi, és nő között egy szimpla laza kapcsolat.

2019. márc. 23. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!