Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy legyek kicsit alázatosabb a barátnőmmel?
Felesleges fújtad fel a dolgot. Ő is viccnek szánhatta a választ, erre te magadra húztad mint a véres lepedőt.
Szerintem ha ennyire kiborulsz ilyen témákon, akkor ott komoly gondok vannak a kapcsolatban.
A stílusod nagyon paraj volt, a családja meg persze, hogy rendre intett, apósodnál egy feketepont jegyződött a neved mellé.
Amúgy nem kell alázatosnak lenned, csak tisztelettudóbbnak és kicsit rendesebbnek. Apóssal viszont legyél csak alázatos, ha nem akarsz bajt.
Szerintem meg az, hogy ne parancsolgasson a barátnőd nem egyenlő azzal, hogy ordenáré bunkónak kell lenni és dacból elutasítani mindent, amit mond. Igen is egy igazi kőbunkó vagy vele. Nem csak ebben, szerintem másban is.
Még annyit fűznék hozzá, hogy akinek nem célja, hogy feleségül vegyen egyszer és csak hárítja a témát, az eleve felejtős. Velem vagy komolyan tervez, vagy fel is út le is út.
A stílusod itt is meglepően gyopár, ezen változtathatnál.
Ha lenne egy fiam és ekkora tiszteletlen féreg lenne akkor olyan büdös nagy pofont kapna, hogy eszébe nem jutna többet így beszélni... Utána meg fejbelőném magam, hogy ekkora szerencsétlent szültem.
Ha lenne egy lányom, aki hazahoz egy ilyen majmot ugyan ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!