Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baba megszuletett, de a ferjem ragaszkodik a hobbijaihoz, szabadidejehez, mit tegyek?
A kislanyunk szuletese utani ket hetben a ferjem itthon volt velunk. Segitett amiben tudott, de a ket het vege fele kiborult, hogy ugy telt el a szabadsaga, hogy nem tudott elmenni pecazni. Ez rohadtul rosszul esett, mivel csaszaros voltam, nehezen indult a tejem es korabban elvesztettunk 2 babat mire a kislanyunk lett, igy eleg sok mindennel kellett megkuzdenunk abban a 2 hetben erzelmileg, fizikailag, nem ertem, hogyan lehetett ez ennyire fontos.
Azota is folyton feszultsegforras, hogy nem tud annyit kikapcsolodni, mint korabban. Pedig minden heten kb elmegy sorozni a baratokkal, van hogy mar delutantol masnap hajnalig. De neki ez nem eleg. En nem megyek sehova, de tobbet nem birok el egyedul csak azert, hogy o tobbszor hodolhasson a hobbijanak. Mit tegyek? Hogy tudnam ezt vele realizalni? Ha mondom, nem erti hogy gond lenne az elvarasaval. Egyedul erzem magam.
Jaj, nem kell itt engem szétszedni a kommentem miatt.
Az anyuka jelenleg most az én idejét a gyerek tölti ki. Hiába van szüksége az apukára is, de leginkább az anyára van szüksége a gyereknek! Az apa úgyis mindent megtesz, amikor szüksége van rá.
A frusztrációtokat pedig ne az én kommentemen éljétek ki.
ui.: Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Zsák a foltját mindig megtalálja.
Szóval innentől kezdve nincs miről beszélni!
Nem kell egyből válni. De beszélgetni igen!
Mondd el neki, hogy neked se egyszerű, a következő két-három évben a gyerek lesz az első helyen. Nem alszol, nem eszel, nem kakilsz akkor, amikor akarsz. Tehát ő még szerencsés, hogy csak horgászni nem akkor megy, mikor eszébe jut.
Most ez a fél év ilyen. Aztán egyre könnyebb lesz a babával neked is, ő is egyre többet tud vele foglalkozni, és mindenkinek könnyebb lesz.
Nyáron már mehettek hármasban is tekeregni, következő nyáron már mehettek pecázni is, három évesen már lehet a nagylány apa kedvenc pecapartnere.
De most egyelőre nincs itt az ideje, se neked, se neki.
Vagy ha egyedül hagy, te pedig egyedül neveled a picit, akkor a válás sokat könnyít a helyzeteden. Egy emberrel kevesebbre kell gányolni és főzni, és lesz esélyed apát találni a gyereknek, aki segít felnevelni.
Az anyukának hogy lenne énidő a babával töltött idő? Az babaidő. :)
Nehéz helyzet mindkettőtöknek. Össze kell szoknotok, ez kisebb krízis, új családtag érkezett, felborult az eddigi kettes. Lehet a férjed is háttérben érzi kicsit magát a gyerek mögött. De az is lehet, hogy ezt szokta meg, mert korábban is te vállaltál több felelősséget a kapcsolatban. beszélgessetek az érzéseitekről, jó lenne, ha ezeket neki mondanád el. Remélem meghallja, amit mondasz. Te is hallgasd meg őt, miért van olyan sokat távol otthonról. Ő még nincs készen erre az egészre, de ha akarja akkor ez változhat. nem születik apának senki, bele kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!