Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baba megszuletett, de a ferjem ragaszkodik a hobbijaihoz, szabadidejehez, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kislanyunk szuletese utani ket hetben a ferjem itthon volt velunk. Segitett amiben tudott, de a ket het vege fele kiborult, hogy ugy telt el a szabadsaga, hogy nem tudott elmenni pecazni. Ez rohadtul rosszul esett, mivel csaszaros voltam, nehezen indult a tejem es korabban elvesztettunk 2 babat mire a kislanyunk lett, igy eleg sok mindennel kellett megkuzdenunk abban a 2 hetben erzelmileg, fizikailag, nem ertem, hogyan lehetett ez ennyire fontos.

Azota is folyton feszultsegforras, hogy nem tud annyit kikapcsolodni, mint korabban. Pedig minden heten kb elmegy sorozni a baratokkal, van hogy mar delutantol masnap hajnalig. De neki ez nem eleg. En nem megyek sehova, de tobbet nem birok el egyedul csak azert, hogy o tobbszor hodolhasson a hobbijanak. Mit tegyek? Hogy tudnam ezt vele realizalni? Ha mondom, nem erti hogy gond lenne az elvarasaval. Egyedul erzem magam.

2017. okt. 23. 16:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Normalisabb emberrel nem tudtal volna gyereket vallalni? Ez egy debil. En keresnek mast.
2017. okt. 23. 16:54
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanakkor ő is ember, akinek vannak hobbijai, amit attól függetlenül szeretne a továbbiakban űzni, hogy most kislánya lett. => És hol van a kérdező, meg az ő hobbija, "Én" ideje, szórakozása?
2017. okt. 23. 16:55
 13/28 anonim ***** válasza:
3%

Jaj, nem kell itt engem szétszedni a kommentem miatt.

Az anyuka jelenleg most az én idejét a gyerek tölti ki. Hiába van szüksége az apukára is, de leginkább az anyára van szüksége a gyereknek! Az apa úgyis mindent megtesz, amikor szüksége van rá.

A frusztrációtokat pedig ne az én kommentemen éljétek ki.

2017. okt. 23. 17:03
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
A gyermekágyas időszakban legyél türelmes magatokkal. Nehéz időszak ez mind a hármotoknak. Tanuljátok a családi életet. A férjednek a baba kb.egy tök idegen, magatehetetlen, ordìtó csomag. Ő nem hordta a testében a babát 9 hónapig. Neked is tanulnod kell még a kicsit. Képzeld el, hogy a férjed még annyira sem ismeri a babust, mint Te. Ahogy Neked kiborító, hogy semmi időd magadra, a férjednek is az. Nem tudom, hogyan élheti meg a férjed, hogy elevenen felnyitottak téged. Vajon hogy éli meg, amikor sír a kicsi és nem tudjátok megnyugtatni? Hogy érezte magát, amikor küzdöttél a szoptatással, és ő nem tudott rajtatok segíteni? A férfi általában úgy működik, hogy mindent meg akar javítani. Méghozzá azonnal. És nagyon rosszul érzi magát, ha ez nem sikerül. Annyira, hogy menekül. Talán nem is tudatosul a férjedben, hogy miért vágyik annyira pecázni meg kocsmázni. Jó lenne, ha ezt sikerülne megbeszélnetek. Legyél még egy kicsit türelmes, hogy a férjed is megtalálhassa a helyét az új helyzetben. Ha hónapok múlva sem működik, akkor érdemes megfontolni a válást.
2017. okt. 23. 17:03
 15/28 anonim ***** válasza:
16%

ui.: Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Zsák a foltját mindig megtalálja.

Szóval innentől kezdve nincs miről beszélni!

2017. okt. 23. 17:04
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező nem a legmegfelelőbb embert választotta és most próbálja megváltoztatni.
2017. okt. 23. 17:05
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Az 1.-s pontosan írta le ajövődet.
2017. okt. 23. 17:15
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyből válni. De beszélgetni igen!

Mondd el neki, hogy neked se egyszerű, a következő két-három évben a gyerek lesz az első helyen. Nem alszol, nem eszel, nem kakilsz akkor, amikor akarsz. Tehát ő még szerencsés, hogy csak horgászni nem akkor megy, mikor eszébe jut.

Most ez a fél év ilyen. Aztán egyre könnyebb lesz a babával neked is, ő is egyre többet tud vele foglalkozni, és mindenkinek könnyebb lesz.

Nyáron már mehettek hármasban is tekeregni, következő nyáron már mehettek pecázni is, három évesen már lehet a nagylány apa kedvenc pecapartnere.

De most egyelőre nincs itt az ideje, se neked, se neki.

Vagy ha egyedül hagy, te pedig egyedül neveled a picit, akkor a válás sokat könnyít a helyzeteden. Egy emberrel kevesebbre kell gányolni és főzni, és lesz esélyed apát találni a gyereknek, aki segít felnevelni.

2017. okt. 23. 17:53
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Az anyukának hogy lenne énidő a babával töltött idő? Az babaidő. :)

Nehéz helyzet mindkettőtöknek. Össze kell szoknotok, ez kisebb krízis, új családtag érkezett, felborult az eddigi kettes. Lehet a férjed is háttérben érzi kicsit magát a gyerek mögött. De az is lehet, hogy ezt szokta meg, mert korábban is te vállaltál több felelősséget a kapcsolatban. beszélgessetek az érzéseitekről, jó lenne, ha ezeket neki mondanád el. Remélem meghallja, amit mondasz. Te is hallgasd meg őt, miért van olyan sokat távol otthonról. Ő még nincs készen erre az egészre, de ha akarja akkor ez változhat. nem születik apának senki, bele kell tanulni.

2017. okt. 23. 17:53
 20/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a javaslatokat. A kislanyunk mar 5 honapos, igy ez nem most volt, csak azert ezt irtam, mert azota is allando feszultsegforras. Es sajnos o nem szeret a problemakrol beszelni. Az itthoni dolgokba is nogatas hatasara segit csak. De ha mondok vmit szepen, kedvesen, o csak hallgat. Es szerinte nincs semmi gond, ha neki meghagyom ezeket es a szabadidoben kikapcsolodunk, nem megyunk pl vasarolni, beszerezni, nem kell otthon rendezgetni vagy szerelni, akkor elmondasa szerint nem fog morogni. De igy az elobb leirt dolgokkal egyedul vagyok es ez nem fair...
2017. okt. 23. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!