Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 29 éves asszony tényleg csak azoknak kell, akik nem találnak fiatalabb, szexi lányt?
Előző, megnevettettél, köszönöm! (jó értelemben)
Valójában azonban azzal sem értek egyet, hogy mindenki tudna úgy kinézni, mint Sarka Kata. Elismerem, vannak nagyon jó sminkmesterek, de azért az arcvonás elég sokat számít.
Katának azért alapból olyan fiatalos arca van, másoknak meg olyan "öreges". Hiába kennénk rá annyi sminket, nem érné el Kata szintjét.
Régen volt egy ilyen műsor, hogy 10 évvel fiatalabbá tették az embereket. Többségében nőkkel tették ezt, ha jól emlékszem. Tény és való, hogy szebbek lettek, de azért csodát nem tudtak művelni, tehát értitek...
Ez nem igaz, mert egy férfi mindig fiatalabb, mint egy nő. Mert míg a 35 körüli nők már kétségbeesetten keresik az apajelöltet, addig egy 35 éves pasas még megteheti azt, hogy szórakozik, bulizik, és pár év után köti le magát.
Hugom barátnőjének (kb. 25 éves) a pasija olyan 40-es, most ejtette teherbe, addig nem akarta lekötni magát. Egy 40-es nőt viszont nem mindenki akar teherbe ejteni, kivéve talán akkor, ha egy Várkonyi Andrea az illető hölgy.
Nem várok sokat.. hogy feleljek a másik kérdésre. Csak alapszinten tartsák magukat rendbe, és hozzanak ki magukból mindent, amit csak tudnak, de többségében nem ezt látom.
20. vagyok. Nekem ez sajnos nem vicces. Ez a nagy büdös valóság.
33 éves vagyok, 25 évesnek (se) nézek ki, diétázok, sportolok, és szép arcom van. Nem, nem vagyok olyan jó nő, mint Sarka Kata, vagy Palvin Barbi, mert akkor valószínűleg a külsőmből élnék én is. Ehelyett aktákat tologatok.
És nyugodtan nevezzetek nagyképű, beképzelt nőnek, akinek túl magasak az igényei, de pont nem érdekel. Évek óta nem találok korban hozzám illő férfit. Öltönyben, ingben még kinéz valahogy. Pucéran meg Alekosz. :(
És akkor legyek is hálás, mert nincs elhízva, van foga és haja. És ő most van a csúcson. (Atyaég, hogy nézhetett ki eddig?!)
Sok 29 eves sot mar 20-n eves is semmi extra,mert nem annyira igenyesek.
Egy Sarka Kata heti 4-5-t edz,hozza tart egy komoly dietat,oltozkodeseben is noies,tud banni a ferfiakkal tudja mi kell nekik.
Ezeket barki megtehetne csak sok no ,,beletesped a kapcsolatba,elhizik,hajat levagatja",pont ok az ,,asszonyosak" es oket csaljak nyakra fore,hozzateszem meg is erdemlik.
Itt olvasd el a 11-es választ, és gondold újra az egészet...
(OFF: Én legalább nem általánosítok, és nem akarom mindenkire ráhúzni az álláspontom, de 29 éves nőként a fiatalabb férfiakat preferálom, ha egyedül lennék is max velem egyidős jöhetne szóba.)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A kép, amit linkeltél Katáról, bőven nem smink nélküli, van 20 kg alapozó a fején. Természetes vagy láthatatlan sminknek hívják. De látom, nagyon rá vagy kattanva Katára, szíved joga.
Kortalan és nemtelen az, hogy ki mennyire ad magára. Egy 20 éves is lehet lepukkant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!