Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 29 éves asszony tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 29 éves asszony tényleg csak azoknak kell, akik nem találnak fiatalabb, szexi lányt?

Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 13:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én 30 vagyok, és szültem is már, de bármikor találnék magamnak olyan pasit, amilyet csak akarok. Ne általánosíts!
2017. okt. 20. 13:43
 12/35 anonim ***** válasza:
Kérdező,nem tudom, te hol nézelődsz... 2 hónapja szültem, az alakom a régi, 2 hete még a személyimet is elkérték egy lottózóban. Nem érzem úgy, hogy ettől kivételes lennék. Szerintem egy ilyen korban lévő nő azért még nem feltétlen lepukkant. Sarka Katát pedig megnézném egyszer smink nélkül, nem hiszem, hogy olyan babaarcú lenne.
2017. okt. 20. 13:44
 13/35 A kérdező kommentje:

9-es válaszoló:

Ha férfinak lenni azt jelenti, hogy bókolni kell az ilyen asszonyoknak, mint amilyen te vagy, akkor inkább maradok fickó egész életemre. :-)

2017. okt. 20. 13:46
 14/35 A kérdező kommentje:

Szerintem ti csak irigyek vagytok Katára. Most nem azért mondtam, hogy minden nő úgy nézzen ki, mert ő kivételes csaj, nem sok olyan van. De a többség még csak meg sem közelíti azt a szintet. :D

Amúgy írhattam volna, hogy egy igazi nő úgy néz ki, mint Palvin Barbi, de ő még nagyon fiatal, bár a génjei alapján belőle jó MILF lesz...

2017. okt. 20. 13:47
 15/35 A kérdező kommentje:

Amúgy meg:

Sarka Kata smink nélkül:

[link]

2017. okt. 20. 13:49
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik nő ki tud nézni így, ha ennyi pénze és ideje van magára. Az átlagnak többnyire ezen kettőből egyik sincs.

Na, ez a különbség Kata és egy átlag 29 éves közt.

De ezt te is látod, nem?

2017. okt. 20. 13:51
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát valóban nem sok ekkora léhűtő idióta van, mint Sarka Kata. Rosszul is lennék, ha sok ilyen lenne körülöttem. Nem vagyok rá irigy, hidd el nekem. És ronda sem vagyok, az arcom is fiatalos, az alakom is jó, pedig három gyerekem van. Ha akarnék, minden ujjamra akadna szexpartnerem, (lehet három gyerekkel komoly kapcsolatra nem kellenék, ezt elhiszem, de nyáron úgy kell lekoptatnom a szexi mamizó csávókat.) Természetesen férjnél vagyok, így nem téma ez, de nem igaz, amit írsz. Egyszeráen nem igaz.
2017. okt. 20. 13:51
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
Öreg már
2017. okt. 20. 13:57
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Videki vagy? Mert en Budapesten altalaban inkabb azt latom, hogy a legtobb 29 eves meg siman letagadhat par evet, de nyilvan kozrejatszik a munkahelyuk is, egy irodista (mindegy, hogy HR-es, konyvelo, jogasz vagy barmi) 29 eves nem fog asszonyosan, lepukkantan kinezni. Egy CBA-ban elado vagy a szalag mellett dolgozo, aki napi 12 orat lehuz majdnem minden nap, az valoszinuleg nem tudja magabol kihozni a maximumot anyagi okok miatt sem, es ideje meg energiaja sem lesz annyi, hogy edzeni jarjon. A hivatas nagyon sokat szamit kulso szempontjabol is.
2017. okt. 20. 13:58
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez egy 28 (most 30) éves férfi, aki kicsit sportol, meg odafigyel, hogy mit zabál.

Nekem meg az a bajom, hogy a legtöbb 30 körüli magyar pasi úgy néz ki, mint egy bojler, mellette meg azt hiszi magáról, hogy ő Isten ajándéka a nőknek.

[link]

2017. okt. 20. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!