Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fogadjam el, hogy neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy neki már volt menyasszonya?

Figyelt kérdés

Biztos nagyon gyerekes a gondolkozásom, de amióta tudom, hogy a barátom előttem eljegyzet egy lányt valami megváltozott bennem. Ugyanúgy szeretem, jó vele lenni, de kimondhatatlanul fáj, hogy volt már olyan lány az éltében, akivel úgy érezte le tudná élni az egész életét. Persze a lány dobta, ha rajta múlna már a felesége lenne.

Annyira rossz, hogy nem lehetek én az első. Tudom, hogy csak egy buta csitri gondol ilyen hülyeségekre, de nem tudom az érzéseimet irányítani.

Hogy dolgozzam fel, hogy valaki másnak már feltette a nagykérdést, nekem meg talán sose fogja?

A lányt 10 hónap(!) után jegyezte el és 3,5 évig voltak együtt,az esküvő előtt 3 héttel dobta a csaj.

Velem kicsit több, mint 2 éve van együtt és még szóba se jött az eljegyzés,házasság téma. Őszintén szólva nem is vágyom rá, de mégis fáj,hogy sosem lehetek az első és az egyetlen menyasszonya.

2017. okt. 19. 22:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

Én is sokáig emésztgetnèm a dolgot.

Szerintem is nyomasztó. Nem az, hogy nem én vagyok az első szerelme, hanem az, hogy nem velem érezte úgy először, hogy leélné az életét.

Én arra gondolnék, hogy akkoriban még gyerekagya volt, az nem lehetett az én párom, aki egy másik csaj mellett döntött komolyan. Az pont olyan gyermeteg fellángolás volt, mint mikor ovisként akart valakit feleségül venni.

Én arra gondolnék, hogy új időszámítás lett onnantól, hogy akármi(ami történt vele), attól vált felnőtté, és a felnőtt énje még senkivel sem akarta leélni az életét. Lehet hogy nyakatekert, de az, akivel most vagy, még sosem kért meg senkit. Aki eljegyezte a másik csajt, az egy kölyök volt.

2017. okt. 20. 08:09
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Hat persze. Sot, egyenesen megszallta ot a Satan, vagy a csaj halott exbaratjanak a szelleme, azert jegyezte csak el. Uristen, komolyan, ennyit dramazni.
2017. okt. 20. 08:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, irigylem a nyomorodat, az fix.
2017. okt. 20. 08:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a dolgot! Tönkreteszi a kapcsolatot, ha ezen agyalogsz.
2017. okt. 20. 08:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Neked nem volt olyan, akivel úgy érezted, le tudnád élni az életed?
2017. okt. 20. 09:10
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Nálad már vigyáz. Nem akarta volna leélni vele életét, csak tanulatlan, volt.
2017. okt. 20. 11:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos nagyon gyerekes a gondolkozásom, " - egyetértek.

Jó esetben, bár épp másfelé haladsz lehetnél még az első felsége is, akár.

2017. okt. 20. 11:18
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Nos, ő a menyasszonya volt, de felesége nem lett, és már nem is lesz, te viszont lehetsz a menyasszonya, és majd a felesége is! :)
2017. okt. 20. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azzal törődj - a saját felesleges sajnáltatásod helyett -,hogy a PÁRODNAK milyen érzés lehetett, hogy megbízott valakiben, vele tervezett élni, és a szerelme lazán kidobta esküvő előtt.

Hát ilyen előzmények után nem lenne az az Isten, hogy bárkit is eljegyezzek...

Egyébként rém önőz vagy: "első és egyetlen menyasszonya" - keress egy szüzet, annak TALÁN lehetsz.

28n

2017. okt. 24. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!