Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki az érzéseimet vagy várjak még vele?
Van egy fiú akinek sajnos van barátnője de nagyon szeretem...
Tudom h ő is szeret engem, de vmiért nem meri vagy nem tom ott hagyni a csaját...
nagyjából szerelmet vallott és érzem h a csaja miatt nem udvarol úgy mondd...szerintem azért nem meri dobni a csajt mert nem biztos benne h szeretem...de a csajjal meg nem megy minden tökéletesen ..(ezt vettem ki a szavaiból)..meg már egyszer vége lett...de ismét úgy érzi..h vége lesz...ezt onnan tudom h mondta h nem tudja "meddig lesznek együtt"...szóval már gondolkozik rajtuk...
de nem tudom h be valljam-e az érzéseimet..vagy várjam meg még csak úgy dobja a barátnőjét..(de szerintem nem fogja így :S)
Előre is köszönök minden értelmes választ=)=)
(15 L)
Hát... szerintem valld be :)
Ha szerinted Ő is szeret Téged, akkor semmi sem állhat az utatokba :) Mit veszíthetsz?
(16/L)
gondolom azért tetted fel a kérdést,mert bűntudatod van,
hogy szeretsz olyat,akinek van valakije...
azért mert szeretsz valakit,ne legyen bűntudatod..
másrészt pedig,ha tényleg azt érzed,csak nem mer kilépni,szerintem mond meg..meg enélkül is mond meg.
ez szerintem nem erkölcsösség kérdése.az érzéseket lehet takargatni,de nincs sok értelme.és nem szemétség,mert ha a fiú szereti a barátnőjét,akkor nem hagyná ott..ez két emberes dolog..mond meg neki.
Áhhh én megfogadtam, hogy nővel többet nem kezdek ki...
Ám szerinted, az jó lenne ha otthagyná a csajt érted? Akkor lehet, hogy később TE járnál úgy.. ebbe még nem gondoltál bele?
Szerintem előbb várd meg, míg elhagyja a barátnőjét.. és majd utána keverd a lapokat!:)
F/18
Jaj, kislány. Mi a fenének kellene bevallanod az érzéseidet, ha ő arra nem képes hogy a barátnőjét otthagyja? Te vagy a nő, szóval ne valjál te csak szerelmet egy barátnős-pasinak! Még a végén megtudja a barátnője és megtép! De most komolyan! Én is nagyon mérges lennék ha a pasimnak valaki szerelmet vallana!
Amúgy meg, ha annyira szereted akkor legyél vele mindig kedves, bájos, érdeklődő, mosolygós... érezze hogy tetszik neked, de NE TUDJA BIZTOSAN, magyarul ne mondd el neki egyből az érzéseidet. Majd idővel alakul (ha tényleg tetszel neki). 23/L
Köszönöm mindenkinek a választ :D
nem az van h el akarom vennia csajtól, de érzem h nem boldog vele mert mondta h nem tudja h mi legyen és szerintem a pasik nem akkor mondják ezt ha nagyon szerelmesek a barátnőjükbe :S:S
mert ő már úgy mondd szerelmet vallott...mert ő már megkérdezte h mit érzek?..és akkor még mondtam nkei h egyenlőre ismerkedek vle (nem merted "letámadni")..és utánna mondtam h nem kérdezem meg mert a csaj miatt úgysem mondhat "olyaT"..és akkor ez volt a válasz : "jah:S)...és mondom h vmiért úgy érzem ha nem lenne a csaj akkor mondana...és erre meg ezt válaszolta "jahjah :$:D"...szóval szerintem nem szereti már úgy mint régen ...:S..és ezért nem értettem h most mi van.S::S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!