Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6-os vagyok és 1-óta szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba. Honnan tudom, hogy tetszem-e neki? És ha nem, akkor hogyan tetszhetnék neki? Jövőre másik iskolába megyek, szerintetek bevalljam az érzéseimet?
Igen valld be.Sokáig bánni fogod ha nem.
Én is szerelmes voltam az egyik osztálytársamba,nagyon aranyos fiú volt,de féltem.Utolsó év elején bejelentették,hogy félévkor elköltöznek tőlünk 150km-re.Nem mondtam semmit,csak élveztem vele minden percet.
Aztán...megbetegedtem és egy hétre kórházba kerültem.Pont azon a héten ment el..mégcsak elbúcsúzni sem tudtam:(Pont pénteken engedtek ki,aznap búcsúztattuk menni akartam erre újból rosszul lettem.Napokon át sírtam,nemtudták mi bajom.
Aztán még visszajött egyszer februárban,mert keringőztünk és mégis 8 évig osztálytársunk volt, de az úgymond cigis bandával lógott,nem mertem odamenni...máig bánom.Aztán jött más nem is hallottam róla évekig, 19 éves voltam amikor írtam neki:D Durva mi?(de akkor már nem azért mert szerelmes voltam XD)
Valld be kérlek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!