Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A domináns/erőszakos pasikhoz vonzódom? Miért lehet ez?
a családról annyit, hogy verni nem vertek,régen néha kaptam pár pofont (ami szerintem kell is) de ez még akkor volt mikor kicsi voltam és nem rendszeresen... amiatt viszont elég pipa voltam és ha most is előfordulna még mindig az lennék szóval nem gondolom, hogy emiatt van.
a másik viszont, hogy ez azért van mert önbizalom hiányos vagyok, az igaz lehet, hiszen nincs egy csepp önbizalmam se, de ez ellen meg nem tudok mit tenni.
Hát, én nem akarom erőltetni, de ez az önbizalomhiány is erősen arra utal, hogy körbe kellene nézni a gyerekkorodban. Agyalni dolgokon szaksegítség nélkül - pszichológiai ismeretek hiányában főleg - eléggé parttalan, ésszel nem lehet kisütni dolgokat, ha gyerekkorodban átéltél valami nem oda valót, azt jó eséllyel elástad magadban, lehet hogy még az adott időszak gyerekkori emlékeit is kitörölted vele együtt. A család nagyon durván hat a felnőttkorunkra, a felnőttkori frusztrációk, hiedelmek, komplexusok tetemes hányada onnan jön, lehet hogy nem voltál fizikailag áldozat, de a szülők önmagukhoz való hozzáállása és még a felmenőiké is durván nyomot hagy az életeden.
Ezzel szembe lehet nézni, kemény önismereti melóval meg lehetne oldani, s ha megoldanád, az önbizalmad magadtól helyreállna, az erőszakos pasik meg messzire kerülnének, de amíg agyalsz és a lehetőségét is elveted, vagy "annyira mégse rossz" a szitu, addig úgysincs kellő motivációd ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!