Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A domináns/erőszakos pasikhoz vonzódom? Miért lehet ez?
Én meg a hülye bunkókra! Valahogy van érzékem kiszedni őket a tömegből.
Aki kedves volt velem, azt meg sajnos nem tudtam szeretni, nem éreztem semmit!
Mi már csak ilyen mazochisták vagyunk. .
Nincs alacsony önbizalmad, esetleg depressziód?
Egyszer olvastam egy cikket, abban írták, hogy vannak olyanok, akiknek alacsony az önértékelésük vagy depressziósak, ezért bűnösnek érzik magukat és úgy érzik, hogy büntetésre van szükségük. Ezt kétféleképpen vezethetik le: vagy magukat bántják (pl. vagdosás, hajtépkedés, égetés, káros szenvedélyek) vagy olyan helyzeteket keresnek, ahol mások bántják őket v. könnyen megsérülhetnek "passzív módon" (pl. direkt verekedést szítanak egy buliban idegenekkel, életveszélyes hobbit választanak, vagy erőszakos társat választanak maguk mellé).
Ha nálad is ilyesmi van a háttérben, akkor mindenképpen jó lenne, ha beszélnél egy szakemberrel, és próbálnál ezen túllépni.
Az erőszakosság a párkapcsolatban nem egészséges még kis mértékben sem. És előbb-utóbb a kisebb erőszakoskodásokból nagyobbak lesznek. Szerintem ezt ne várd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!