Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totáisan domináns vagyok a szexben, néha kicsit kemény és erőszakos. Lányok mennyire toleráljátok illetve esetlegesen kedvelitek ezt? 34f
kösz nem, csak idő kérdése hogy eldurvuljon a helyzet.
Beszélgetni sem szoktam azzal aki erőszakosnak látszik.
22n
Szeretem azt a fajta szexet, amikor a herék csattognak a puncimon. De nincsenek jó tapasztalataim az ilyen pasikkal. Mindegyik türelmetlen.
Pici nedvességet éreznek és azt hiszik, már fel vagyok izgulva. Ilyenkor csak fájdalmat okoznak. El is megy a kedvem a szextől, mert nem figyelnek rám.
Ez csak az én tapasztalatom.
Ha képes vagy gyengéd, hosszabb előjátékra, akkor lehet durvulni. De pont ez a buktató, ritka az olyan.
Én szeretem, de ahhoz, hogy ezt valakitől elfogadjam más szempontokból is nagyon határozottnak és férfiasnak kell lennie. Nem kérek privit.
25 N
utolsóval tökéletesen egyetértek.
és a hosszú előjáték maximálisan alap!
Ha közben figyel arra, nekem mi esik jól, akkor igen, nagyon is. Mert volt olyan, aki erőltette, amit én nem akartam (nem erőszakolta rám, csak folyton macerált vele közben), az nagyon lelombozó volt.
És olyan is, aki irányította az egészet, kemény és határozott volt, de mikor jeleztem, hogy ezt vagy azt nem szeretném, teljesen elfogadta, folytattuk máshonnan. Na az nagyon bejött. 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!